Εντονη ζήτηση για το παζάρι Φαρσάλων

* ΜΕΧΡΙ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2024 13:45

Με έντονο ενδιαφέρον εξελίσσεται η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στην παραδοσιακή εμποροπανήγυρη των Φαρσάλων, η οποία φέτος θα λάβει χώρα από τις 14 έως τις 21 Αυγούστου, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Σκεπαστής Αγοράς, στην είσοδο της πόλης.

«Οι υπηρεσίες του Δήμου μας εργάζονται πυρετωδώς ώστε να είναι όλα έτοιμα για την επιτυχημένη διεξαγωγή του ιστορικού μας παζαριού, ένας θεσμός που κάθε χρόνο φέρνει χιλιάδες επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή και όχι μόνον» τόνισε σε δήλωσή του, ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου.
Το ξακουστό «Παναΐαπαζάρ» μετρά ιστορία πάνω από 400 ετών στα Φάρσαλα. Στο παζάρι, εκτός από τον ξακουστό Χαλβά Φαρσάλων, την πώληση τοπικών προϊόντων και τις καθιερωμένες ψησταριές, κάποιος μπορεί να βρει εμπόρους από πολλές βιοτεχνίες διαφόρων ειδών, ενώ στον παρακείμενο χώρο λειτουργεί λούνα – παρκ για μικρούς και μεγάλους.
Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται έως και τη Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024, μέσω του πληροφοριακού συστήματος Ο.Π.Σ.Α.Α (https://openmarket.mindev.gov.gr) πραγματοποιώντας είσοδο με τους προσωπικούς τους κωδικούς TAXISNET. Η υπογεγραμμένη αίτηση και τα συνημμένα δικαιολογητικά θα αναρτώνται στα πεδία της εφαρμογής σε μορφή pdf. Μετά την πάροδο της παραπάνω προθεσμίας οι αιτήσεις θα θεωρούνται εκπρόθεσμες.
Περαιτέρω πληροφορίες ή διευκρινίσεις παρέχονται από το Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Φαρσάλων (Διεύθυνση: Πατρόκλου 3 Φάρσαλα, Γραφείο 03) τηλέφωνα επικοινωνίας 2491350113 και 2491350133 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: pazari@dimosfarsalon.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass