Δύο συλλήψεις στον Τύρναβο για ναρκωτικά

Δημοσίευση: 01 Ιουλ 2013 20:20 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:19

Δύο άτομα συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και αναζητείται συνεργός τους, σε ποιμνιοστάσιο του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα δενδρύλλιο κάνναβης. Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, πάνω από 12 γραμμάρια ηρωίνης, 38,6 γραμμάρια μεθαδόνης και το χρηματικό ποσό των 240  ευρώ.   

Συνελήφθησαν, προχθές (29-06-2013) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, 24χρονος υπήκοος Αλβανίας κι ένας 29χρονος Έλληνας, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ενώ αναζητείται άλλος ένας 47χρονος  έλληνας συνεργός τους.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σύμφωνα με τις οποίες οι τρεις δράστες διακινούν ηρωίνη σε αγροτική περιοχή του Τυρνάβου, οι αστυνομικοί έθεσαν τη συγκεκριμένη περιοχή υπό διακριτική επιτήρηση. Προχθές το μεσημέρι, ο 29χρονος κι ο 24χρονος μετέβησαν, επιβαίνοντες σε  δίκυκλο μοτοποδήλατο, το οποίο κατασχέθηκε, στην αγροτική περιοχή του Τυρνάβου και ακινητοποιήθηκαν από τους ενεδρεύοντες αστυνομικούς. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα φιαλίδιο με μεθαδόνη, βάρους 38,6 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 240 ευρώ και τέσσερα 4 κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν πέντε νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 12,1 και μία νάιλον συσκευασία με εμφανή υπολείμματα ηρωίνης, οι οποίες βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες κάτω από φύλλα δέντρων κοντά στο σημείο της σύλληψης. Ακολούθως, σε ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του 47χρονου βρέθηκε, εκριζώθηκε και κατασχέθηκε ένα δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους εξήντα 60 εκατοστών.  Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass