ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ... ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ

Εκλεψαν ακόμα και τα κάγκελα γέφυρας στο Μάτι!

* Τι καταγγέλλει ο ιερέας του χωριού π. Κωνσταντίνος

Δημοσίευση: 08 Ιουλ 2013 1:56 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:26
  
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε», του Κώστα Τσόλα)
«Δεν έχουν τον Θεό» τους οι γνωστοί άγνωστοι κλέφτες σιδήρου και άλλων μετάλλων οι οποίοι πλέον έχουν αποθρασυνθεί εντελώς και προχωρούν σε κλοπές ακόμα και κιγκλιδωμάτων γεφυρών που χρησιμοποιούνται για την προστασία των πολιτών από τα ποτάμια.
Προχθές βράδυ η θρασύτητα των κλεφτών ήταν τέτοια που πήγαν στην περιοχή του φράγματος Μάτι Τυρνάβου, στην περιοχή Αργυροπουλίου και ξήλωσαν τα κάγκελα της κάτω πλευράς της πεζογέφυρας πάνω από το φράγμα της λίμνης. Τα αλουμίνια κάγκελα προστατεύουν πεζούς και οχήματα στη διέλευσή τους δίπλα από τον κεντρικό αρδευτικό αύλακα, ενώ δεν δίστασαν να αφαιρέσουν τη μία από τις δύο θύρες του φράγματος, αλλά ακόμα και να κλέψουν... ψησταριές μπάρμπεκιου που τοποθέτησε ο Δήμος Τυρνάβου για χρήση των επισκεπτών .
Πάνω από 26 χρόνια ιερέας στο Αργυροπούλι, ο π. Κωνσταντίνος Τσιγάρας γνωστός και για την κοινωνική του προσφορά στο Αργυροπούλι και την ευρύτερη περιοχή αλλά και για την ευαισθησία του για τη χλωρίδα και πανίδα και την προστασία του περιβάλλοντος, αντίκρισε το αποτρόπαιο αποτέλεσμα των κλοπών κυριολεκτικά με δάκρυα στα μάτια. Ένα έργο κόσμημα όχι μόνο για την περιοχή, αφού πριν χρόνια γι’ αυτό το έργο δαπανήθηκαν από το ελληνικός κράτος και την Ε.Ε. 1.350.000 ευρώ για την προστασία και την ανάδειξη του φυσικού κάλλους .
Ο π. Κωνσταντίνος Τσιγάρας φοβάται ότι πέρα από τη γενικότερη εγκατάλειψη του χώρου, ευρύτερα οι κλοπές θα συνεχιστούν και απευθύνει έκκληση, μεταφέροντας και την άποψη των συμπολιτών – ενοριτών του, στη δημοτική αρχή Τυρνάβου, την Περιφέρειας Θεσσαλίας και Π.Ε. Λάρισας, την Αστυνομία και κάθε άλλο αρμόδιο να δουν το πρόβλημα των κλοπών γενικότερα στην περιοχή και να βρεθούν οι ένοχοι καθώς και οι κλεπταποδόχοι και αυτό γιατί, πέραν των άλλων, η καταστροφή του περιβάλλοντος, όπως λέει «είναι βεβήλωση και προσβολή προς τον Μεγαδύναμο ο οποίος παρέδωσε στον άνθρωπο επίγειους παραδείσους οι οποίοι άμεσα ή και έμμεσα με την ανοχή του ιδίου του ανθρώπου καταστρέφονται».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass