ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ

Σκοτώθηκε ο πρώην αντιδήμαρχος Τεμπών Κων. Αντάμαλης

Δημοσίευση: 17 Μαρ 2013 5:07 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 14:55

Θλίψη γέμισε όλο το νομό η θλιβερή είδηση του θανάτου του πρώην αντιδημάρχου Τεμπών Κωνσταντίνου Αντάμαλη 33 χρόνων ο οποίος έχασε τη ζωή του σήμερα Κυριακή 17 Μαρτίου  στις 5.30 τα ξημερώματα λίγο έξω από το Μακρυχώρι στο δρόμο προς Γόννους όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε της πορείας του και ανατράπηκε. Στο αυτοκίνητο υπήρχε και συνοδηγός ο οποίος ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα.

Η είδηση του θανάτου του Κώστα Αντάμαλη έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία σε όλο το δήμο Τεμπών όπου ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και προσέφερε πάρα πολλά στα κοινά και ιδιαίτερα στην τοπική αυτοδιοίκηση. Διετέλεσε αντιδήμαρχος Μακρυχωρίου από 2009 έως το 2010 και αντιδήμαρχος του νέου δήμου Τεμπών από το 2010 έως το 2011.

Η κηδεία του άτυχου 33χρονου, ο οποίος επρόκειτο να παντρευτεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, θα γίνει σήμερα Δευτέρα στις 4 μ.μ. απο τον ιερό ναό Αγ. Ιωάννη του Προδρόμου στον Παραπόταμο.

Ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος, λόγω του θανάτου του Κωνσταντίνου Αντάμαλη, σε ένδειξη πένθους αποφάσισε την αναβολή όλων των αποκριάτικων εκδηλώσεων της Κυριακής και της Καθαράς Δευτέρας στον πρώην δήμο Μακρυχωρίου. Επίσης ο δήμος Τεμπών δεν θα συμμετάσχει και καμία αποκριάτικη εκδήλωση στο σύνολο του δήμου Τεμπών.


Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass