Λαϊκή συνέλευση στην Τερψιθέα

Δημοσίευση: 21 Οκτ 2015 16:57

«Οι πολίτες ρωτάμε, ο δήμαρχος και η δημοτική αρχή απαντούν. Η γνώμη μας μετράει», θα μπορούσε να είναι ο γενικός τίτλος της πρωτοβουλίας του Δήμου Λαρισαίων, για τη διοργάνωση λαϊκών ανοικτών συνελεύσεων στις δημοτικές και τοπικές κοινότητες, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός περίπου χρόνου στο τιμόνι της διοίκησης του Δήμου.

Η αρχή έγινε το βράδυ της Τρίτης, από τη δημοτική κοινότητα της Τερψιθέας και στο πλαίσιο συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην κοινοτικού καταστήματος.

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας κ. Νίκος Μπόνιας παρουσίασε στοιχεία που αφορούν την πορεία έργων του τεχνικού προγράμματος του Δήμου στην Τερψιθέα, για τη φετινή χρονιά, ενώ εκτενής ήταν η αναφορά στα βασικά αιτήματα των κατοίκων της περιοχής, όπως το πολεοδομικό, θέματα που αφορούν τις σχολικές δομές, το ζήτημα των τυφλών δρόμων κ.α.

Ακολούθησαν τοποθετήσεις και ερωτήματα από τους παριστάμενους πολίτες, με το δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη να απαντάει συνολικά. Ο δήμαρχος περιέγραψε με σαφήνεια την κατάσταση που βρήκε στο Δήμο Λαρισαίων, τις βασικές προτεραιότητες της δημοτικής αρχής, ενώ σημείωσε ότι υπάρχουν τομείς που υπήρξε υστέρηση, σε σχέση με τη βούληση και το σχεδιασμό της δημοτικής αρχής.

Ο κ. Καλογιάνης, δεσμεύτηκε ότι το θέμα του Πολεοδομικού Σχεδίου της Τερψιθέας, που από όλους τους παρισταμένους χαρακτηρίστηκε ως κομβικό, θα σημειώσει μεγάλη πρόοδο στη διάρκεια της θητείας του, ενώ υπήρξε ανοικτή συζήτηση για όλα τα ζητήματα.

Η διαδικασία των λαϊκών συνελεύσεων, στις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες θα συνεχιστούν το αμέσως προσεχές διάστημα.

Στη συνέλευση μετείχαν αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και πολίτες της Τερψιθέας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

SYNETAIRISTIKH TRAPEZA
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
ELEFTHERIA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MENOYME SPITI

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1