ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Με ορθοπεταλιές... πάμε Πολυνέρι

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2015 8:18

 

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Αχ. Μπακαλέξη

"Με ορθοπεταλιές ας γνωρίσουμε τις ομορφιές της περιοχής μας" ήταν το σύνθημα του συλλόγου "Ενεργοί Πολίτες" Φαρσάλων, που διοργάνωσαν την Κυριακή 25 Οκτωβρίου ποδηλατοπορία στο Πολυνέρι Φαρσάλων.

Δεκάδες νέα παιδιά (μαθητές σχολείων, αθλητές των συλλόγων Αναγέννηση Φαρσάλων, Αχιλλέα Φαρσάλων, Γ.Σ. Φαρσάλων, ΑΕΦ, Απόλλωνα Βρυσιών, Δόξας Υπέρειας κ.λπ.) αλλά και αρκετοί μεγάλοι, συμμετείχαν στην εκδήλωση, που ξεκίνησε από την πλατεία Δημαρχείου και δια μέσου του περιφερειακού, και της οδού Ανωχωρίου έφθασαν στο Μ. Ευϋδριο και από εκεί στο Πολυνέρι Φαρσάλων απολαμβάνοντας μια όμορφη διαδρομή. Στο Πολυνέρι επισκέφθηκαν το "Κονάκι Κυζερίδη" ή όπως ήταν γνωστό στους παλιούς το "Κονάκι της Λάουρας" ένα αρχοντικό 400 και πλέον χρόνων. Ένα αξιόλογο και αντιπροσωπευτικό δείγμα τσιφλικόσπιτου, όπως αυτά διαμορφώθηκαν στις αρχές του αιώνα που πέρασε και το οποίο είναι συνδεδεμένο με τον αγώνα των κολίγων στη Θεσσαλία. Εκεί τους υποδέχθηκε η κ. Ολγα Κυζερίδη εκπρόσωπος του σημερινού ιδιοκτήτη κ. Παναγιώτη Κυζερίδη που τους πρόσφερε γλυκίσματα και στη συνέχεια ο πρόεδρος του Τ.Σ. Πολυνερίου κ. Μιχ. Ντάφος τους μίλησε για το "Κονάκι" και την ιστορία του, ενώ ο Σύλλογος Γυναικών Πολυνερίου φρόντισε με τα νοστιμότατα και πλούσια εδέσματα, τα αναψυκτικά και τα εμφιαλωμένα νερά να ανανεώσει τη δύναμη των ποδηλατών για τον δρόμο της επιστροφής. Μια ακόμη ποδηλατοδρομία στις ομορφιές της επαρχίας Φαρσάλων ολοκληρώθηκε. Το Δ.Σ. του Συλλόγου "Ενεργοί Πολίτες" Φαρσάλων ευχαριστεί το Α.Τ. Φαρσάλων που πρόσφερε ασφάλεια στους ποδηλάτες σ΄ όλη τη διαδρομή και όλους όσοι βοήθησαν για την πραγματοποίηση της ποδηλατοπορίας στο Πολυνέρι Φαρσάλων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass