ΒΟΛΟΣ
Ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου Α.Ε., στο πλαίσιο της διαρκούς βελτίωσης του Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, αλλά και του Προγράμματος Παρακολούθησης Περιβάλλοντος που ορίζει η Απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων για τη λειτουργία του Λιμένα Βόλου, έχει εγκαταστήσει από το 2014, στον Εμπορικό Λιμένα, σύστημα παρακολούθησης και μέτρησης των ατμοσφαιρικών ρύπων.

ΒΟΛΟΣ
Η ΤΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ με θλίψη αποχαιρετά τον σύντροφο Δημήτρη Καπουρνιώτη, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών τη Δευτέρα 4 Γενάρη 2021, αναφέρει σχετική ανακοίνωση του κόμματος.

ΒΟΛΟΣ
Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκαν οι Αρχές στη Μαγνησία, καθώς σε εξέλιξη βρίσκονται εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό μίας 16χρονης.

ΒΟΛΟΣ
Το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου με ομόφωνη απόφαση, ενέκρινε τις αποφάσεις των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βόλου, αναφορικά με τα Κυλικεία Δημοσίων Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

ΒΟΛΟΣ
Τα ιδρύματα της πόλης επισκέφθηκε η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδίνη προχθες και χθες ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, τηρώντας με προσοχή όλα τα μέτρα ασφαλείας λόγω κορονοϊού.

ΒΟΛΟΣ
Δύο οθόνες απεικόνισης μετρήσεων και στοιχείων των φωτοβολταϊκών συστημάτων που έχουν τοποθετηθεί στα δώματα των καταστημάτων στη νέα ιχθυαγορά, προμηθεύτηκε και τοποθέτησε ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου.

ΒΟΛΟΣ
Σοκ έχει προκαλέσει στον Βόλο η αυτοκτονία του επιχειρηματία Γιώργου Καλέργη. Ο 62χρονος απαγχονίστηκε μέσα στο κατάστημά του.

ΒΟΛΟΣ
Την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας, κα Δωροθέα Κολυνδρίνη, επισκέφθηκαν η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Μαγνησίας, κα Δωροθέα Καναβιτσά και ο Α’ αντιπρόεδρος κος Νικόλαος Πλουμιστός, πραγματοποιώντας την

Στα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία, με στόχο την υποστήριξη της αξιοπρέπειας και της ευημερίας τους, είναι εστιασμένη η πολιτική του Δήμου Ζαγοράς - Μουρεσίου, αναφέρει σε μήνυμά του με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, ο δήμαρχος κ. Παν. Κουτσάφτης.

Καταβάλλονται σήμερα Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου, αποζημιώσεις στις καλλιέργειες του φυτικού και ζωικού κεφαλαίου, ύψους 1.610.000 ευρώ, σε συνέχεια πληρωμών προκαταβολής για τις καταστροφές που σημειώθηκαν από τον Μεσογειακό κυκλώνα «Ιανό» τον Σεπτέμβριο του 2020.

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1