ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΕ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟ

Επιβεβαιώνει το κλείσιμο του υποπρακτορείου ΔΕΗ στον Τύρναβο

Δημοσίευση: 14 Μαρ 2016 16:29 | Τελευταία ενημέρωση: 14 Μαρ 2016 17:08

 

Επιβεβαιώνεται με τον πιο επίσημο τρόπο η πληροφορία ότι καταργείται το υποπρακτορείο της ΔΕΗ στον Τύρναβο, έπειτα από 40 χρόνια λειτουργίας του, κατά τα οποία εξυπηρετεί χιλιάδες οικίες αλλά και βιοτεχνίες και βιομηχανίες στην ευρύτερη περιοχή. Αυτό προκύπτει από την απάντηση που έλαβε ο βουλευτής Λαρίσης, της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, από τον υπουργό ενέργειας και περιβάλλοντος κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη, έπειτα από την κατάθεση σχετικής ερώτησής του. Ο αρμόδιος υπουργός δικαιλογεί την απόφασή του υποστηρίζοντας ότι «η μείωση των λειτουργικών εξόδων μέσω της κατάργησης του υποπρακτορείου Τύρναβου από το διαχειριστή του δικτύου διανομής, δεν θα επιδεινώσει αλλά αντιθέτως θα βελτιώσει την ποιότητα των υπηρεσιών του προς το σύνολο των κατοίκων της περιοχής».

Στην απάντησή του ο κ. Σκουρλέτης λέει ακόμη ότι «το υποπρακτορείο Τύρναβου βρίσκεται μόλις δεκαέξι χιλιόμετρα από την πόλη της Λάρισας και σύμφωνα με τα στοιχεία που μας προσκόμισε ο ΔΕΔΔΗΕ, οι ανάγκες του μπορούν να καλυφθούν από την περιοχή της Λάρισας, στην οποία άλλωστε ανήκει διοικητικά. Η συνεχής βελτίωση του δικτύου της περιοχής έχει οδηγήσει σε μείωση των βλαβών, που αντιπροσωπεύουν περίπου το 11 % του συνόλου των βλαβών του Ν. Λάρισας και ως εκ τούτου στον περιορισμό της ανάγκης για μόνιμη φυσική παρουσία τεχνικού συνεργείου στο συγκεκριμένο χώρο, επιτυγχάνοντας οικονομία κλίμακας με καλύτερα αποτελέσματα για το σύνολο των πολιτών, ενώ προκύπτουν πολλαπλά οφέλη όπως: α) Βελτίωση της ποιότητας εξυπηρέτησης των πολιτών, β) Εξοικονόμηση προσωπικού και γ) Εξοικονόμηση λειτουργικών εξόδων για τον ΔΕΔΔΗΕ».

Και η απάντηση καταλήγει πως «η οργάνωση των περιφερειακών κλιμακίων του ΔΕΔΔΗΕ και η βέλτιστη αξιοποίηση του υπάρχοντος προσωπικού του, αποτελεί αντικείμενο συνεχούς μελέτης των αρμόδιων υπηρεσιών του ώστε να εξασφαλίζεται η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου σε κάθε γεωγραφικό χώρο, σύμφωνα με τις συνθήκες που διαμορφώνονται κάθε φορά, σε συνδυασμό με τη συγκράτηση του κόστους εκμετάλλευσης σε αποδεκτά επίπεδα. προστασία και η σωστή εξυπηρέτηση των πολιτών είναι μόνιμη έγνοια του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Υποστηρίζουμε τις ενέργειες που οδηγούν σε πιο αξιόπιστες και πιο φτηνές υπηρεσίες».

.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass