ΣΕ ΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ

Σαφάρι για «μαϊμού» συντάξεις του Δημοσίου

Δημοσίευση: 13 Φεβ 2018 16:09

Σε νέες, εκτεταμένες διασταυρώσεις προχωρά η αρμόδια υπηρεσία του ΓΛΚ, αναφορικά με τις συντάξεις που εκδόθηκαν στο δεύτερο εξάμηνο του περασμένου έτους, ρίχνοντας το βάρος στις συντάξεις που έχουν τη «σφραγίδα» του νόμου Κατρούγκαλου.


Σύμφωνα με την Απόφαση, που υπογράφει ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Γ. Χουλιαράκης, μέχρι τις 30 Απριλίου θα ελεγχθούν από το Δ’ Τμήμα της Διεύθυνσης Διενέργειας Μεταβολών και Δειγματοληπτικών ελέγχων σε ποσοστό 10% και δειγματοληπτικά, συνταξιοδοτικές πράξεις που έχουν εκδοθεί από τις Διευθύνσεις Κανονισμού και Εντολής Πληρωμής Πολιτικών Συντάξεων και Συντάξεων υπαλλήλων ΟΤΑ, ΝΠΔΔ και Ειδικών κατηγοριών, καθώς κι από συνταξιοδοτικές πράξεις που έχουν εκδοθεί από την αντίστοιχη Διεύθυνση Πληρωμής Στρατιωτικών και Πολεμικών Συντάξεων.
Το επίμαχο διάστημα, που μπαίνει στο μικροσκόπιο, εκτείνεται από την 1η Ιουλίου του 2017 ως και τις 31 Ιανουαρίου του 2018 και το δείγμα θα επιλεγεί τυχαία από πληθυσμό στρωματοποιημένο ανά Διεύθυνση και Τμήμα Κανονισμού Συντάξεων και ανά είδος συνταξιοδοτικής πράξης ήτοι κανονιστικές, τροποποιητικές αλλά και μεταβιβάσεις συντάξεων λόγω θανάτου. Ιδιαίτερη βαρύτητα των ελέγχων θα δοθεί στις συντάξεις που εκδόθηκαν με βάση τον νόμο Κατρούγκαλου, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν υπολογιστεί ορθά με τους νέους συντελεστές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

SM BAZAAR
shirley
Μείνε μαζί μας
keuea
agrothessaly

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1