Συνέλευση, εκλογές και πίτα εγκαταστατών ανελκυστήρων

Δημοσίευση: 12 Μαρ 2018 16:34

Την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μελών και τις εκλογές για την ανάδειξη νέων μελών στα όργανα του συνδέσμου πραγματοποιούν την επόμενη Κυριακή 18 Μαρτίου στο Επιμελητήριο Λάρισας οι αδειούχοι εγκαταστάτες - συντηρητές ανελκυστήρων Κεντρικής Ελλάδος.

 Τη συνέλευση, που θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί, στον 2ο όροφο του κτιρίου, πέραν των τυπικών θεμάτων (διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του Δ/Σ, προϋπολογισμός) θα απασχολήσουν τα ζητήματα αναβάθμισης και πιστοποίησης των ανελκυστήρων, ενώ θα παρευρεθούν ο πρόεδρος και ο γ. γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γεώργιος Βλασόπουλος και Παύλος Μαμμωνάς αντίστοιχα.

Μετά το πέρας της συνέλευσης θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου 7μελούς Δ.Σ., των αντιπροσώπων στην κλαδική και τοπική Ομοσπονδία καθώς και της Ελεγκτικής Επιτροπής για την επόμενη τριετία και θα ακολουθήσει δεξίωση στον εντευκτήριο του Επιμελητηρίου όπου θα κοπεί η πρωτοχρονιάτικη πίτα και θα απονεμηθούν αναμνηστικές πλακέτες σε συναδέλφους που έχουν συνταξιοδοτηθεί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

PARKO EYXON
EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1