ΝΕΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ - ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ «ΣΦΥΡΙ»

Ανεβάζει στροφές με τους οφειλέτες και η εφορία

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2018 15:20

Με τον εφιάλτη των πλειστηριασμών για χρέη στην εφορία συνεχίζουν να ζουν οι οφειλέτες. Η εφορία για άλλη μια φορά «δείχνει» τα δόντια της. Οι πλειστηριασμοί και για χρέη στο Δημόσιο, από τις αρχές Μαΐου, γίνονται πλέον μόνο ηλεκτρονικά και η πλατφόρμα eauction ανοίγει σήμερα όπου έχουν προγραμματιστεί τρεις πλειστηριασμοί εκ των οποίων ο ένας τέθηκε σε αναστολή.

Ο δεύτερος πλειστηριασμός που θα πραγματοποιηθεί αγορά ένα βιομηχανικό κτίριο 5.000 τμ στον Ωρωπό Αττικής σε οικόπεδο συνολικής έκτασης 24.753 τμ. Η τιμή πρώτης προσφοράς είναι 982.000 ευρώ ενώ το χρέη της εταιρείας είναι 30,2 εκατ. ευρώ.

Ο τρίτος, αφορά ένα κατάστημα ισογείου 143 τμ σε οικόπεδο 798 τμ στον Δήμο Χαλανδρίου και η τιμή πρώτης προσφοράς έχεις οριστεί στα 280.000 ευρώ και αφορά χρέη άνω των 2,5 εκατ. ευρώ. Μέχρι σήμερα έχουν αναγγελθεί 9.051 νέοι πλειστηριασμοί, από τους οποίους οι 621 θα πραγματοποιηθούν αυτή την εβδομάδα. Ο ανωτέρω αριθμός μέρα με τη μέρα αυξάνεται και εκτός από ακίνητα η εφορία θα βγάζει σε πλειστηριασμό αυτοκίνητα, σκάφη αναψυχής, έργα τέχνης, ακόμα και κοσμήματα αξίας. Σημειώνεται ότι το ελληνικό Δημόσιο θα διενεργήσει για πρώτη φορά πλειστηριασμό στην εμπορική τιμή του ακινήτου και όχι στην αντικειμενική αξία. Μάλιστα, έπειτα από δύο άγονους πλειστηριασμούς η τιμή μπορεί να «πέσει» ακόμα και κάτω από την εμπορική.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1