Νέο ΔΣ στους συμβολαιογράφους

* ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Ι. ΚΟΝΣΟΥΛΑΣ

Δημοσίευση: 13 Ιουν 2018 15:20

 Στο τιμόνι του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Λάρισας θα βρίσκεται για τρίτη συνεχή θητεία ο συμβολαιογράφος Βόλου Ιωάννης Κόνσουλας καθώς τα μέλη του ανανέωσαν την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

Ειδικότερα κατά τις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου και συμβούλων του συλλόγου που έγιναν την περασμένη Κυριακή εξελέγησαν πρόεδρος ο Ιωάννης Κόνσουλας και σύμβουλοι οι Δημήτριος Παπαστεργίου( Λάρισας), Στυλιανή Δράκου (Αλμυρού), Σταμάτιος Δημητριάδης (Βόλου), Χρήστος Τσιαμούρας (Λάρισας), Αναστάσιος Λαζαρίδης (Σερβίων), Φανή Ζέγκα-Χελιδώνη (Λάρισας).

Την ίδια ημέρα σε ειδική συνεδρίαση η νέα διοίκηση συγκροτήθηκε σε σώμα, η σύνθεση δε αυτού έχει ως εξής: Πρόεδρος Ιωάννης Κόνσουλας,αντιπρόεδρος Δημήτριος Παπαστεργίου, Γεν. Γραμματέας Σταμάτιος Δημητριάδης, Ταμίας Φανή Χελιδώνη-Ζέγκα και μέλη Στυλιανή Δράκου, Χρήστος Τσιαμούρας και Αναστάσιος Λαζαρίδης.

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του ο κ. Κόνσουλας εξέφρασε τις ευχαριστίες προς τα μέλη του συλλόγου και υποσχέθηκε πως " το ΔΣ του συλλόγου μας θα συνεχίσει να διατυπώνει προτάσεις για το κοινό καλό και να υπερασπίζεται με όλες τις δυνάμεις τα δίκαια αιτήματά μας για τη διασφάλιση της ακεραιότητας και του σεβασμού για το λειτούργημα του συμβολαιογράφου".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1