Ρεκόρ νέων συνδέσεων φυσικού αερίου από την ΕΔΑ ΘΕΣΣ

* 4.500 ΤΟ ΔΙΜΗΝΟ ΙΟΥΛΙΟΥ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ 13.300 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ * ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ Η ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΜΕ ΣΥΜΠΙΕΣΜΕΝΟ ΑΕΡΙΟ

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2018 15:06

Συνεχίζεται εντυπωσιακά η διείσδυση του φυσικού αερίου σε Θεσσαλονίκη και Θεσσαλία, καθώς περισσότερες από 4.500 οικογένειες υπέγραψαν νέα Σύμβαση Σύνδεσης το δίμηνο Ιουλίου – Αυγούστου. Επισημαίνεται ότι από την αρχή του έτους έγιναν περισσότερες από 13.300 νέες συνδέσεις φυσικού αερίου, αριθμός ρεκόρ των τελευταίων ετών με αύξηση κατά 45% έναντι της αντίστοιχης περιόδου του περσινού έτους 2017.

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι λόγω του αυξημένου αριθμού αιτήσεων για νέες συνδέσεις φυσικού αερίου ενόψει της έναρξης της νέας περιόδου θέρμανσης, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προγραμματίσουν έγκαιρα την τεχνική αυτοψία από πλευράς ΕΔΑ ΘΕΣΣ, ώστε να συνδεθούν με το φυσικό αέριο και να απολαύσουν τα οφέλη του.

Σε ότι αφορά την τροφοδοσία περιοχών με CNG, έχει εκδοθεί πλέον το πλαίσιο Ανάπτυξης Απομακρυσμένων Δικτύων Διανομής με χρήση Συμπιεσμένου / Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου. Ως συνέχεια, τον μήνα Σεπτέμβριο αναμένεται η τροφοδότηση των Δήμων Λαγκαδά και Τυρνάβου με συμπιεσμένο φυσικό αέριο σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, καθώς εκκρεμεί η απόφαση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας για την μέγιστη μοναδιαία τιμή της υπηρεσίας.

Η αυξανόμενη χρήση του φυσικού αερίου στις περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Θεσσαλίας, αποδεικνύει ότι  είναι η βέλτιστη λύση για τη θέρμανση των νοικοκυριών ενώ παράλληλα αποτελεί σύμμαχο των ενεργοβόρων επιχειρήσεων και των εμπορικών καταναλωτών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1