Μητρώο εμπειρογνωμόνων για τον εξωδικαστικό μηχανισμό

ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2018 15:10

Εντός του Σεπτεμβρίου θα ενεργοποιηθεί η δυνατότητα εγγραφής στο Μητρώο Εμπειρογνωμόνων του Εξωδικαστικού Μηχανισμού για μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου, λογιστές και φοροτεχνικούς Α' τάξης. 

Από το μητρώο επιλέγονται, με αυτόματη ηλεκτρονική κλήρωση, οι εμπειρογνώμονες για περιπτώσεις όπου εμπλέκονται το δημόσιο και οι φορείς κοινωνικής ασφάλισης, καθώς και εφόσον το επιθυμούν, ιδιώτες πιστωτές. Έργο του εμπειρογνώμονα είναι η αξιολόγηση της βιωσιμότητας της επιχείρησης που έχει προσφύγει στον Μηχανισμό, η εκπόνηση σχεδίου αναδιάρθρωσης των οφειλών και η επαλήθευση αμφισβητούμενων απαιτήσεων.

Μέχρι τώρα στο Μητρώο μπορούν να εγγραφούν ορκωτοί ελεγκτές, που έχουν λάβει άδεια άσκησης επαγγέλματος από την Επιτροπή Λογιστικής Τυποποίησης και Ελέγχων (Ε.Λ.Τ.Ε.) και πιστοποιημένοι εκτιμητές του κλάδου άυλων αγαθών ή επιχειρήσεων, εγγεγραμμένοι στο οικείο μητρώο του υπουργείου Οικονομικών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αιτηθούν την εγγραφή τους στο σύνδεσμο https://www1.gsis.gr/dsae/egdixexpertsregistry.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1