ΔΥΝΑΜΙΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΦΕΕΛ - ΕΞΕΛΕΓΗ Ο ΑΣΤ. ΝΑΚΑΣ

Τρεις Θεσσαλοί στo Δ.Σ. της ΠΟΦΕΕ

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2018 22:19

 Εκπροσώπηση στο μεγαλύτερο συνδικαλιστικό όργανο των λογιστών -φοροτεχνικών της χώρας απέκτησε εκ νέου η Λάρισα.

Ο Αστέριος Νάκας, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών του νομού εξελέγη την περασμένη Κυριακή, στο νέο 11μελές διοικητικό συμβούλιο της ΠΟΦΕΕ, με τη φιλοδοξία να συνεχίσει την πορεία και τη διαδρομή του αείμνηστου προέδρου της ΕΦΕΕΛ και ιδρυτικού μέλους της Ομοσπονδίας Γιώργου Καρκαντού.
Οι εκλογές για την ανάδειξη νέων διοικητικών οργάνων στην Ομοσπονδία πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσής της το τριήμερο 7,8 και 9 Δεκεμβρίου στην Αθήνα, με την Θεσσαλία και ειδικά τη Λάρισα να "εξαργυρώνει" στην κάλπη της τεράστια δυναμική που έχει. Και αυτό γιατί εκτός του Νάκα, που για πρώτη φορά έβαζε υποψηφιότητα, στο ΔΣ της ΠΟΦΕΕ επανεκλέγη και ο πρόεδρος της Ένωσης Τρικάλων Θωμάς Γρηγορίου και ο γραμματέας της Ένωσης Καρδίτσας Κώστας Λαμπρόπουλος. Η δυναμική παρουσία της ΕΦΕΕΛ, η πλέον πολυάριθμη μετά την ένωση Αττικής, καθώς  συμμετείχε με 20 αντιπροσώπους , είχε φανεί και από τη συγκρότηση του γενικού προεδρείου της συνέλευσης με την εκλογή του Γιάννη Κωστόπουλου ενώ ο Αχιλλέας Παπαϊωάννου εξελέγη πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής.
Σημειωτέον πως στη διάρκεια της συνέλευσης κατατέθηκαν προτάσεις για την πορεία του κλάδου με τον πρόεδρο του τοπικού συλλόγου Νικ. Νάτσιο και τον αντιπρόεδρο Αστέριο Νάκα να αναδεικνύουν στις ομιλίες τους την ανάγκη συλλογικότητας, "τη συσπείρωση, τη συναδελφικότητα, την αλληλεγγύη και την διαρκή επιμόρφωση ως βασικά θεμέλια για την ουσιαστική αναβάθμιση του επαγγέλματός τους, δίνοντας το στίγμα τους επί των εξελίξεων και των προοπτικών του κλάδου.
Τα δύο διοικητικά στελέχη της ΕΦΕΕΛ έδωσαν έμφαση στον κώδικα δεοντολογίας, στην ανάγκη τροποποίησης και αναβάθμισής του, σύμφωνα με τις τάσεις της εποχής "ώστε να καταστεί συνείδηση στους συναδέλφους και όχι ένα κανονιστικό πλαίσιο επιβολής κυρώσεων". Ταυτόχρονα εξέφρασαν την ελπίδα πως το νέο ΔΣ που θα προκύψει να έχει πιο γρήγορα αντανακλαστικά και να αντιδρά έγκαιρα σε ζητήματα του κλάδου ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στο αγώνα που έχει κάνει η ένωση να φέρει κοντά στους κόλπους της όλους όσοι ασχολούνται με το επάγγελμα.
  Να σημειωθεί πως για το νέο 11μελές ΔΣ της ΠΟΦΕΕ εξελέγησαν κατά σειρά ψήφων οι Βασίλειος Καμπάνης (134 από το σύλλογος Χαλκιδικής μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΠΟΦΕΕ), Τσιώρα Μάχη (106 από Κοζάνη), Γειώργιος Χριστόπουλος (95 από Αττική), Θωμάς Γρηγορίου (93 από Τρίκαλα), Κων. Σταυρουλάκης (91 από Ηράκλειο), Αστέριος Νάκας (86 από Λάρισα), Χρήστος Πατσιάς (84 από Θεσσαλονίκη), Δημ. Τσαμόπουλος (82 από Αττική), Θεόδωρος Σαββάκης (76 από Ροδόπη), Εμμανουήλ Μουσελλής (76 από Κάλυμνο), Κων. Λαμπρόπουλος (55 από Καρδίτσα). Σημειώνεται για αντιπρόσωπος της ΓΣΕΒΕΕ εξελέγη ένας ακόμη Θεσσαλός , ο Βολιώτης Αθανάσιος Δεληγιάννης.
Θυμίζουμε πως οι 20 αντιπρόσωποι που συμμετείχαν στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση της ΠΟΦΕΕ ήταν οι Νικ. Νάτσιος,  Αστ. Νάκας, Στέργιος Μάνης, Νικ. Κίσσας, Ευαγ. Κυρίτσης, Ηλ. Κοτσιμπογεώργος, Χρόνης Ισαακίδης, Νικολέτα Κατσούρα, Ιωάννης Κωστόπουλος, Βασ. Παπαποστόλου, Αγραφιώτη Ευαγγελία, Αναστ. Τριαναταφύλλου, Αστ. Κατσάρας,   Αχιλ. Παπαϊωάννου, Αναστ. Καπνιτζής, Βασ. Καραγούσιος, Φωτ. Μπεριτζάς,  Λεων. Αποστολόπουλος, Ειρήνη Μπαλογιάννη και Αικατερίνη Μίχου.ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass