Παρουσία στη Λάρισα αποκτούν τα Σ/Μ «ΚΡΗΤΙΚΟΣ»

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Δημοσίευση: 14 Δεκ 2018 22:32

Το πρώτο της κατάστημα στη Λάρισα με την προοπτική να ενισχύσει σταδιακά την παρουσία της στον νομό και σε όλη τη Θεσσαλία εγκαινιάζει αύριο η ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ «ΚΡΗΤΙΚΟΣ».  Η επιχείρηση που τα τελευταία χρόνια ακολουθεί ένα ταχύτατο και επιθετικό πλάνο ανάπτυξης, αριθμώντας σήμερα ένα δίκτυο 196 καταστημάτων  θα στεγαστεί στη γωνία Στρατηγού Φράγκου 40 και Σαλαμίνος, στο ισόγειο όπου ήταν εγκατεστημένο το άλλοτε ΣΔΟΕ Θεσσαλίας.


Η εταιρεία, που θεωρείται ανερχόμενη δύναμη στο λιανεμπόριο καθώς φέτος αναμένεται να ξεπεράσει τα 300 εκατ. ευρώ σε τζίρο, ανατρέπει τους συσχετισμούς δυνάμεων και βάζει «φωτιά» στον ανταγωνισμό στον κλάδο του τοπικού λιανεμπορίου. Το κατάστημα στη Λάρισα όπως προαναφέραμε είναι το πρώτο αν και στη Θεσσαλία έχει ήδη παρουσία  με δύο καταστήματα στον ν. Καρδίτσας ενώ πέρυσι αγόρασε το παλιό κατάστημα των σούπερ μάρκετ ΛΑΡΙΣΑ στον Πλαταμώνα. Στο μεταξύ τις ημέρες αυτές η εταιρεία θα εγκαινιάσει ακόμη δύο καταστήματα, σε Λιβαδειά και Περιστέρι, ενώ μόνο το 2018 ενίσχυσε το δίκτυό της με 30 συνολικά σούπερ μάρκετ ανά την Ελλάδα.    
Το χρονικό της αλυσίδας που ως όραμα έχει την άρτια εξυπηρέτηση  των καταναλωτών, τα ποιοτικά προϊόντα, τις άριστες τιμές και το ευχάριστο περιβάλλον για ψώνια, ξεκινά από το 1948 όταν ο Ανδρέας Κρητικός ίδρυσε το πρώτο του κατάστημα στην Αίγινα. Η αποδοχή του κόσμου τον οδήγησε στη δημιουργία και άλλων καταστημάτων στην περιοχή. Τα γονίδια που ως φυσική εξέλιξη ακολουθούν τους διαδόχους, (Αγγελος, Νεκτάριος, Δημήτρης Κρητικός), (εξού και η επωνυμία ΑΝΕΔΗΚ από τα αρχικά των ονομάτων τους), δημιουργούν το πρώτο τους μεγάλο κατάστημα στην Αίγινα το 1983. Το 2000 η αλυσίδα ξεπερνάει τα όρια της Αίγινας και σταδιακά η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ, με εξαγορές και δημιουργία νέων καταστημάτων, επεκτείνεται στην Κορινθία, στην Αργολίδα, στην Εύβοια και με ένα δυναμικό επενδυτικό πλάνο, αναπτύσσει τη δραστηριότητά της σε όλη την Ελλάδα. Μέλος του ΕΛΟΜΑΣ, του μεγαλύτερου ομίλου αγορών στην Ελλάδα, η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ Α.Ε εξελίσσεται με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης τα τελευταία χρόνια, με επενδύσεις την τελευταία πενταετία άνω των 23 εκατ. ευρώ διαθέτοντας 5 κέντρα Logistics και απασχολώντας συνολικά πάνω από 2.500 άτομα στο δυναμικό της.
Τα εγκαίνια είναι προγραμματισμένα για τις 10.30 το πρωί του Σαββάτου παρουσία της διευθύντριας πωλήσεων του ομίλου Αθηνάς Χριστοδουλάκη και τόσο αύριο όσο και στις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν μεγάλες προσφορές και δώρα σε πολλά προϊόντα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass