Το Σάββατο η κοπή πίτας του Επιμελητηρίου Λάρισας

ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ OI ΕΠΙΔΟΤΗΣEIΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2019 15:38

Το ερχόμενο Σάββατο, παρουσία επιχειρηματικών φορέων, πολιτικών και αυτοδιοικητικών στελεχών της περιοχής θα διεξαχθεί η φετινή εορταστική εκδήλωση για την έλευση του νέου χρόνου και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 7.30 το βράδυ στον 3ο όροφο του κτιρίου.

 Στο μεταξύ, όπως διευκρινίστηκε σχετικά, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας, η επιδότηση των επιχειρήσεων που θα θελήσουν να συμμετάσχουν σε κάποιες εγχώριες και διεθνείς εκθέσεις θα γίνει από κοινού τόσο από την Περιφέρεια όσο και από το Επιμελητήριο Λάρισας, σε ποσοστό που θα αγγίζει το 90%. Επισημαίνεται επίσης πως η επιδότηση, από Περιφέρεια και ΕΒΕΛ, θα φτάνει το 100% για όσα μέλη θα μετάσχουν για πρώτη φορά στις εκθέσεις.

Στο μεταξύ προχωρά ο προγραμματισμός για τη συμμετοχή των 4 Επιμελητηρίων της Θεσσαλίας, με κοινό περίπτερο, στη φετινή διεθνή έκθεση τουρισμού ΕΜΙΤΤ που θα διεξαχθεί από τις 31 Ιανουαρίου έως τις 3 Φεβρουαρίου στην Κωνσταντινούπολη. Για την έκθεση αυτή τα Επιμελητήρια, όπως ανακοινώθηκε, θα μισθώσουν και λεωφορείο για τη δωρεάν μετάβαση των μελών του.

ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΕΒΕΛ

Εξάλλου για αύριο έχει προγραμματιστεί η ενημερωτική συνάντηση αντιπροσωπείας της διοίκησης κινεζικού Group με επιχειρηματίες και εκπροσώπους των Δήμων. Σε ειδική εκδήλωση που θα ξεκινήσει στις 18:00, στην αίθουσα του 2ου ορόφου, διευθυντικά στελέχη της εταιρείας "China Western Power Corporation" θα αναλύσουν τις δυνατότητες που έχει η περιοχή της Λάρισας και της Θεσσαλίας να εκμεταλλευτεί την τεχνογνωσία που ήδη υπάρχει και να προχωρήσει project για την παραγωγή ενέργειας από τα σκουπίδια. Η ημερίδα διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Λάρισας, την ΠΕΔ Θεσσαλίας και την Περιφέρεια Θεσσαλίας και οι εκπρόσωποι των δήμων όλης της Θεσσαλίας θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν πώς μπορούν να παράξουν ενέργεια από σκουπίδια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass