Μηχανισμοί στήριξης νεοφυούς επιχειρηματικότητας

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ STARTUP

Δημοσίευση: 13 Μαρ 2019 15:15

Για τέταρτη συνεχόμενη φορά στην Ευρώπη διοργανώνεται η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας (11-15/3) υπό την αιγίδα της ΕΕ.

Στο πλαίσιο αυτό η Λάρισα συμμετέχει στην εβδομάδα μέσω ανοιχτής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 14 Μαρτίου από τις 17:45-20:00 στο αμφιθέατρο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Λάρισας).  Οι επίσημοι διαπιστευμένοι διοργανωτές της εκδήλωσης, η Επιστημονική Ένωση Digital idea, το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας και ο ΣΘΕΒ καθώς και εξειδικευμένοι ομιλητές θα παρουσιάσουν εργαλεία και μηχανισμούς στήριξης της νεοφυούς επιχειρηματικότητας καθώς και καλές πρακτικές.
Ειδικότερα θα μιλήσουν οι Δ. Γάτος από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας για τους τρόπους χρηματοδότησης, Λ. Κοντός από την IN4CAPITAL (Πλατφόρμα Διασύνδεσης Επενδυτών) και Γ. Τζαμτζής εκπρόσωπος του Δικτύου ΠΡΑΞΗ για τις υπηρεσίες υποστήριξης της νεοφυούς επιχειρηματικότητας. Ακόμη, θα παρουσιασθούν οι εμπειρίες και οι δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι κ. Α. Δασκαλόπουλος για την "Billagi - Sustainable Luxury" και Β. Δήμτσας για την "Love - Adapt – Learn" στον δρόμο προς την επιτυχία.
 Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης στις 8 μμ θα παρουσιαστεί το νέο βιβλίο του επιχειρηματία Λευτέρη Παπαγεωργίου, με τίτλο “Startups. Από την ιδέα, στην παγκόσμια αγορά”.  Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο συγγραφέας, ο εκδότης  Χρ. Ζαμπούνης ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός και ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ Αχ. Νταβέλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 9-7
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1