Στη Λάρισα το 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Θεσσαλίας

ΣΤΙΣ 15 ΚΑΙ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ «ΔΙΒΑΝΗ»

Δημοσίευση: 13 Μαρ 2019 15:00

Παρουσία της υφυπουργού Οικονομικών κ. Αικατερίνης Παπανάτσιου, του υφυπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Λευτέρη Κρέτσου, του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλη Κόκκαλη, κυβερνητικών στελεχών, εκπροσώπων όλων των βαθμών αυτοδιοίκησης, υπηρεσιακών παραγόντων της Περιφέρειας, οικονομικών και κοινωνικών φορέων, παραγωγών και στελεχών του επιχειρηματικού κόσμου, ξεκινούν μεθαύριο Παρασκευή οι εργασίες του 1ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου Θεσσαλίας που διοργανώνουν στη Λάρισα η εφημερίδα «Ελευθερία» και η Περιφέρεια Θεσσαλίας - Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης.

Ένα συνέδριο που φιλοδοξεί να αποτελέσει ορόσημο και σημείο αναφοράς για την περιοχή, καθώς βασική στόχευσή του είναι η διερεύνηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Περιφέρειας Θεσσαλίας στον αγροδιατροφικό τομέα, την υγεία, τη βιομηχανία, την καινοτομία και όλους εκείνους τους παραγωγικούς τομείς που δύνανται να συμβάλλουν στη βιώσιμη και μακροχρόνια ανάπτυξή της.

Επί δύο ημέρες, μεθαύριο Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Μαρτίου, στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου «Διβάνη» οι σύνεδροι θα προσεγγίσουν καίρια θέματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή, θα καταθέσουν προτάσεις, θα προτείνουν λύσεις και θα συνδιαμορφώσουν το πλαίσιο των πρακτικών που θα επαναπροσδιορίσουν τον αναπτυξιακό ρόλο της Θεσσαλίας με γνώμονα τη σύγχρονη πραγματικότητα και τις αυριανές απαιτήσεις. Κι αυτό γιατί η θεματολογία του συνεδρίου θα καλύψει τους κυριότερους πυλώνες της ελληνικής οικονομίας που είναι άμεσα συνδεδεμένοι και με την ανάπτυξη της Θεσσαλίας δηλαδή την Υποδομή, την Αγροδιατροφή, την Υγεία και την Επιχειρηματικότητα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σύμφωνα με το πρόγραμμα κατά την πρώτη ημέρα εργασιών του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν δύο κύκλοι ομιλιών και συζητήσεων στις ενότητες Υποδομές και Ανάπτυξη- Επιχειρηματικότητα δίνοντας την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να ενημερωθούν, να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με επιχειρηματίες και θεσμικούς φορείς.

Τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου ακολουθούν οι ενότητες Υγεία και Αγροδιατροφή με στόχο τη διερεύνηση των υφιστάμενων πλεονεκτημάτων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, σε επίπεδο καινοτομίας, εξωστρέφειας και ανταγωνιστικότητας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass