Δυναμική παρουσία του ΕΒΕΛ στην έκθεση "LONDON WINE FAIR"

ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 14 Ιουν 2019 15:00

To Επιμελητήριο Λάρισας, στο πλαίσιο της εξωστρεφούς πολιτικής του, είχε φέτος δυναμική παρουσία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας στην διεθνή έκθεση «LONDON WINE FAIR», που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο (20-22 Μαΐου).

Στην έκθεση, που συμπλήρωσε φέτος 39 έτη διοργάνωσης και είναι μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις της Ευρώπης και της παγκόσμιας αγοράς κρασιών συμμετείχαν 980 συνολικά εκθέτες, με την Ελλάδα να έχει για πρώτη φορά οργανωμένη παρουσία, με την ονομασία «WINES OF GREECE» και συμμετοχή 36 οινοποιείων και επιχειρήσεων με αποστάγματα από όλη την Ελλάδα, τα 4 από τα οποία ήταν από το ν. Λάρισας. Οι εταιρείες που συμμετείχαν από τον νομό ήταν η «Οινοποιία Ντούγκου», η «Καρδάση Ποτοποιία-Αποσταγματοποιία», η «Κατσάρος Αποστάγματα» και το «Κτήμα Terra Olympus».

Το περίπτερο του Επιμελητηρίου Λάρισας βρισκόταν σε κεντρικό διάδρομο της έκθεσης, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης. Οι δράσεις της ελληνικής συμμετοχής βρήκαν εξαιρετική ανταπόκριση. Το περίπτερο επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων ο σύμβουλος Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στο Λονδίνο Παν. Παπαναστασίου, ο διευθυντής Αγροτικών Προϊόντων, Τροφίμων και Ποτών του "Enterprise Greece" Αντ. Γραβάνης και η πρόεδρος του Ελληνο-Βρετανικού Επιμελητηρίου κα Άννα Καλλιάνη. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ

Στο μεταξύ σε συνέχεια της 3ης μεγάλης επιτυχημένης έκθεσης για τα ελληνικά προϊόντα "GREEK FOOD SHOW" τον περασμένο Δεκέμβριο και των επιτυχημένων διοργανώσεων επιχειρηματικών συναντήσεων, το Επιμελητήριο Λάρισας γνωστοποίησε τη συμμετοχή στη διοργάνωση και του 4ου GREEK FOOD SHOW στις 7-8 Δεκεμβρίου 2019 στην Πολωνία. Οι επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου που θέλουν να συμμετάσχουν, με επιδότηση του φορέα πρέπει να το δηλώσουν στο 2410 255 388 ή με mail στο info@larissa-chamber.gr. Σημειώνεται πως προϊόντα με προοπτικές ανάπτυξης εξαγωγών στην Πολωνία είναι προϊόντα ΠΟΠ – ΠΓΕ, βιολογικά, νωπά - οπωροκηπευτικά, ιχθηρά, κρασί, τυριά κ.α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass