Νέος ανταγωνιστικός πάροχος ενέργειας στη Θεσσαλία

ΔΥΝΑΜΙΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ «ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ - ΡΕΚΟΡ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ

Δημοσίευση: 20 Ιουν 2019 22:01
Από αριστερά ο διευθυντής Πωλήσεων Γιώργος Παλαιολόγος, η διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων κα Ελένη Ράπτη, ο γενικός διευθυντής Γιάννης Μητρόπουλος και ο διευθυντής Πωλήσεων Β&Κ Ελλάδας Γιάννης Μιχαηλίδης Από αριστερά ο διευθυντής Πωλήσεων Γιώργος Παλαιολόγος, η διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων κα Ελένη Ράπτη, ο γενικός διευθυντής Γιάννης Μητρόπουλος και ο διευθυντής Πωλήσεων Β&Κ Ελλάδας Γιάννης Μιχαηλίδης

Στην υλοποίηση ενός επιχειρηματικού σχεδίου που προσβλέπει στην εξάπλωση της εταιρείας στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, με στόχο τα 62.000 συμβόλαια ετησίως, με οικονομικά μεγέθη και κερδοφορία που δικαιώνουν την αυτόνομη πορεία της σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, το «Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας» αποτελεί το νέο όνομα στην αγορά ενέργειας στη Λάρισα και γενικότερα στη Θεσσαλία.
Αν και το νέο έχει μεταφορική έννοια μιας και μιλάμε για τον ιστορικότερο πάροχο της χώρας, με εμπειρία 162 ετών, η συγκεκριμένη εταιρεία είναι ο καινούργιος, ο εναλλακτικός, ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας στην περιοχή μας, που υλοποιώντας με σταθερά βήματα το στρατηγικό της πλάνο συνεχίζει, αξιοποιώντας την απελευθέρωση της λιανικής αγοράς, τη δυναμική της πορεία να διευρύνει καθημερινά την πελατειακή της βάση.


Χθες σε ένα γεύμα γνωριμίας με τα ΜΜΕ της Θεσσαλίας , στελέχη της εταιρείας, ο γενικός διευθυντής Γιάννης Μητρόπουλος, ο διευθυντής Πωλήσεων Β&Κ Ελλάδας Γιάννης Μιχαηλίδης, ο διευθυντής Πωλήσεων Γιώργος Παλαιολόγος και η διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων κα Ελένη Ράπτη ενημέρωσαν για την πορεία και τη δράση του ιστορικού παρόχου της χώρας, τα πρώτα αποτελέσματα για το διάστημα δραστηριοποίησης στη Θεσσαλία, για τα μελλοντικά σχέδιά της, για την πελατειακή της βάση και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει σε οικιακούς, βιομηχανικούς και επαγγελματικούς καταναλωτές.
«Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας αποτελεί τον νέο πάροχο στη Θεσσαλία, που με αξιοπιστία, στρατηγικό σχεδιασμό και πάθος, είναι σε θέση να προσφέρει μοναδικά καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες στους κατοίκους της περιοχής» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μητρόπουλος για να προσθέσει πως «η εταιρεία αποτελώντας τον ιστορικότερο πάροχο της χώρας, ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια από την Αθήνα, δίνοντας ενέργεια σε εκατοντάδες χιλιάδες σπίτια κι επιχειρήσεις. Πλέον με το ισχυρό όνομα και τη μοναδική εμπειρία που διαθέτουμε έχουμε δυναμική παρουσία σε όλη την Ελλάδα και είμαστε ο ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας σε φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα. Με όχημα την παροχή ανταγωνιστικών προϊόντων και συνδυαστικών πακέτων φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος, τα μοναδικά δωρεάν προνόμια για τους καταναλωτές της, η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να προσφέρει ενεργειακές λύσεις με προστιθέμενη αξία».
Παρενθετικά να σημειώσουμε πως η εταιρεία δραστηριοποιείται από τον περασμένο Νοέμβριο στη Λάρισα ενώ πριν από ένα μήνα εγκαινίασε το κατάστημά της επί της Ηρ. Πολυτεχνείου 113. Λάρισα και Θεσσαλονίκη αποτελούν, ειρήσθω εν παρόδω, για την εταιρεία τα σημεία «κλειδιά» για τη στρατηγική εξάπλωση της εταιρείας στην Κ. και Β. Ελλάδα  
«Μέσα από 33 σημεία εξυπηρέτησης που διαθέτει η εταιρεία στη Θεσσαλία και 468 συνολικά ανά την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένου του δικτύου της Vodafone το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας προσφέρει εξειδικευμένα προϊόντα για την περιοχή, 12μηνης και 24μηνς διάρκειας, καλύπτοντας κάθε καταναλωτική ανάγκη».
ΡΕΚΟΡ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ
Παρότι οργανωτικά η εταιρεία διανύει μία μεταβατική περίοδο μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς του ποσοστού 49% που κατείχε η Shell στις δύο εταιρείες ΕΠΑ και ΕΔΑ Αττικής, τα στελέχη της, δίνοντας μια εικόνα των οικονομικών μεγεθών και των στόχων της, τόνισαν πως η εταιρεία στο α΄πεντάμηνο του 2019 κατέγραψε σημαντικά αυξημένα κέρδη και κύκλο εργασιών, συμβάλλοντας περαιτέρω στην ανάπτυξη της εταιρείας. Ειδικότερα, για το διάστημα Ιανουάριος - Μάιος 2019 ο κύκλος εργασιών της εταιρείας διαμορφώθηκε στα 132,6 εκατ. ευρώ., σημειώνοντας αύξηση 63% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2018, ενώ τα καθαρά κέρδη αυξήθηκαν κατά 80% και έφτασαν τα 8 εκατ. ευρώ. Σημειώνεται πως ο στόχος του τζίρου για φέτος είναι στα 220 εκατ. ευρώ, που όπως φαίνεται θα υπερκαλυφθεί.
Παράλληλα, κατά την ίδια περίοδο, τα νέα συμβόλαια σε φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα ήταν 22.735 σηματοδοτώντας εντυπωσιακή αύξηση 138% σε σύγκριση με το α΄πεντάμηνο του 2018. Ο φετινός στόχος αγγίζει τα 62.000 συμβόλαια, ενώ κάθε μήνα στην εταιρεία έρχονται 5.000 υπογεγραμμένα συμβόλαια.
Ενδεικτικό της ανταπόκρισης που έχει η εταιρεία στους καταναλωτές, είναι και το γεγονός ότι το 60% των επισκεπτών στο κατάστημα της εταιρείας στη Λάρισα, που είναι στελεχωμένο 100% με έμπειρους ενεργειακούς συμβούλους από την τοπική κοινωνία, γίνονται πελάτες της!
Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Δίνοντας το στίγμα και τη φιλοσοφία της εταιρείας τα στελέχη τόνισαν πως εφαρµόζει µία δυναµική επιχειρηµατική στρατηγική, παρέχοντας υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες καθώς λειτουργεί µε ακεραιότητα και υπευθυνότητα απέναντι στους ανθρώπους και το περιβάλλον.
«Κύρια προτεραιότητα της Φυσικό Αέριο ΕΕΕ» τονίστηκε είναι να διατηρεί την εµπιστοσύνη των πελατών της, µέσα από αποτελεσµατική και µε ανθρώπινο πρόσωπο εξυπηρέτηση. Μέσα από νέα συστήµατα υποδοµής, διευρύνει σταθερά την online εξυπηρέτηση των πελατών της και δηµιουργεί καινοτόµες και εξατοµικευµένες υπηρεσίες απαντώντας ακόµα πιο στοχευµένα και αποτελεσµατικά στις σύγχρονες ανάγκες.
Με κληρονομιά που ξεπερνά τον ενάμιση αιώνα και µε χαρακτηριστικό της γνώρισµα/ανταγωνιστικό πλεονέκτηµα την αδιαμφισβήτητη εµπειρία και τεχνογνωσία της στο χώρο της ενέργειας, η εταιρεία εγγυάται ασφάλεια, αξιοπιστία και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ενέργειας.
Παράλληλα µέσα από τις συνεργασίες της µε κορυφαίες εταιρείες όπως η Vodafone, η AlphaBank, η EuropAssistance και η Interamerican, έχει εξασφαλίσει σηµαντικά δωρεάν προνόμια για τους πελάτες της, δημιουργώντας ακόµα µμεγαλύτερο όφελος και προστιθέµενη αξία για τους ίδιους».
Σημειώνεται πως όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να βρει περισσότερες πληροφορίες είναι στην ιστοσελίδα www.fysikoaerioellados.gr.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass