Κόκκαλης, Παπαδόπουλος στη ΔΑΟΚ

ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2019 15:39

Τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, Περιφέρειας Θεσσαλίας, επισκέφθηκαν χθες το πρωί οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία κ. Βασίλης Κόκκαλης και κ. Νίκος Παπαδόπουλος, όπου συναντήθηκαν με τον προϊστάμενο κ. Παναγιώτη Καλφούντζο και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν κυρίως δράσεις και μέτρα του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε σε εκείνα τα μέτρα που έχουν αναπτυξιακό χαρακτήρα και σημαντική χρηματοδοτική βαρύτητα, όπως τα σχέδια βελτίωσης, οι νέοι γεωργοί, η μεταποίηση γεωργικών προϊόντων, καθώς και μέτρα που έχουν πολυετείς δεσμεύσεις, όπως τα γεωργοπεριβαλλοντικά. Συγκεκριμένα υπήρξε ξεχωριστή αναφορά στο υπομέτρο 6.3 «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων», το οποίο από τέλη Μαΐου έχει λάβει παράταση υποβολής αιτήσεων μέχρι αύριο 25 Ιουνίου.

Τέλος, από τους υποψήφιους βουλευτές υπογραμμίστηκε η σημαντική διαφοροποίηση του ΠΑΑ 2014-2020 σε σχέση με το αρχικά υποβληθέν του Ιουλίου του 2014, καθώς η συνολική ενεργοποίηση του ΠΑΑ αφορά κυρίως σε νέες προκηρύξεις και μάλιστα σε ποσοστό 70% περίπου επί του συνολικά δεσμευμένου προϋπολογισμού, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην αναπτυξιακή προσπάθεια ανάταξης της εθνικής οικονομίας και ειδικότερα του πρωτογενή τομέα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

SYNETAIRISTIKH TRAPEZA
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
ELEFTHERIA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MENOYME SPITI

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1