Πειραιώς: Δωρεάν σεμινάρια e-learning στους νέους αγρότες

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2019 16:45

Αναγνωρίζοντας πως οι συνεχείς αλλαγές στην αγροτική οικονομία, οι ταχύτατες μεταβολές της τεχνολογίας και η χρήση καινοτομιών στον αγροτικό τομέα καθιστούν επιτακτική την ανάγκη για διαρκή εκπαίδευση των παραγωγών, η Πειραιώς πρωτοπορεί και, σε συνεργασία με το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη ΑΕ, επενδύει στην ενίσχυση των γνώσεων.

Συγκεκριμένα, προσφέρει το καινοτόμο e-learning εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Επιχειρηματικός σχεδιασμός για αγροτικές επιχειρήσεις», με στόχο να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να εξελίξουν την αγροτική τους εκμετάλλευση σε μια βιώσιμη αγροτική επιχείρηση. Στο πλαίσιο αυτό, το πρόγραμμα ήδη διατίθεται δωρεάν σε 6.000 επιλεγμένους νέους παραγωγούς σε όλη τη χώρα. Οι νέοι αγρότες, οι οποίοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν δωρεάν στο e-learning, μπορούν να απευθύνονται στα κατά τόπους καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς. Λαμβάνοντας υπόψη τον περιορισμένο διαθέσιμο χρόνο και τις ιδιαίτερες συνθήκες εργασίας των παραγωγών, το πρόγραμμα παρέχεται μέσω διαδικτύου, ώστε να μπορεί να ολοκληρωθεί στον τόπο και στο χρόνο, που είναι εφικτό για τον καθένα εκπαιδευόμενο ξεχωριστά. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το καινοτόμο πρόγραμμα e-learning μπορείτε να αντλήσετε από την ηλεκτρονική διεύθυνση:  http://www.excelixi.org/training/e-learning

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass