Νέες περιοχές της Θεσσαλίας στο δίκτυο Φ/Α από την ΕΔΑ ΘΕΣΣ

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΑΓΙΑ - ΠΑΛΑΜΑΣ- ΣΟΦΑΔΕΣ -Ν. ΑΓΧΙΑΛΟΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ

Δημοσίευση: 09 Νοε 2019 15:00

Σε σταθερά ανοδική αναπτυξιακή τροχιά, η ΕΔΑ ΘΕΣΣ συνεχίζει να τηρεί απόλυτα τις δεσμεύσεις της για την τροφοδότηση των νέων περιοχών σύμφωνα με το Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2019-2023.

Συνεπής στον προγραμματισμό της και σε συνάρτηση με τις εξαγγελίες της σχετικά με το πρόγραμμα ανάπτυξης, η Εταιρεία ενέταξε νέες περιοχές στο δίκτυο διανομής εντός του 2019 ενώ παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη μια σειρά τροφοδοτήσεων νέων περιοχών, τόσο στην Θεσσαλονίκη όσο και στην Θεσσαλία.

Ειδικότερα, τροφοδοτήθηκαν ήδη  η Αγία Τριάδα του Δήμου Θερμαϊκού και οι περιοχές των Βασιλικών, Αγ. Παρασκευής, Σουρωτής, Ταγαράδων, του Δήμου Θέρμης, στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης.

Για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, μεθαύριο 11/11/2019 αναμένεται να ενταχθούν στο δίκτυο η Ν. Αγχίαλοςκαι οι Μικροθήβες του Δήμου Βόλου, ενώ οι 3 νέες περιοχές Αγιά, Παλαμάς και Σοφάδες θα τροφοδοτηθούν έως τις 20 Νοέμβριου. Συνέπεια -Οργάνωση -Προγραμματισμός- Τεχνογνωσία. Είναι οι τέσσερις λέξεις που διακρίνουν διαχρονικά την ΕΔΑΘΕΣΣ κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των πολιτών και την εκτίμηση των αρχών στις περιοχές της Αδείας.  Σεβόμενη πλήρως το νομοθετικό και ρυθμιστικό πλαίσιο, η ΕΔΑ ΘΕΣΣ συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις επενδύσεις, έχοντας υλοποιήσει το επενδυτικό της πλάνο για το 2019, ύψους περίπου 25 εκατ. ευρώ. Οι νέες συνδέσεις αναμένεται να ξεπεράσουν τις 5.000 για τους μήνες Νοέμβριο -Δεκέμβριο  και στο σύνολο του έτους να αγγίξουν τις 25.000.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass