Electronet Β.Κ. Καζάνα: Τιμές Black Friday! Συνεχίζουμε για λίγες μέρες ακόμη!

Δημοσίευση: 03 Δεκ 2019 15:09

Μπορεί ηBlack Friday να πέρασε, η Electronet Β.Κ. Καζάνα όμως δεν σταματά να θέλει πάντα ικανοποιημένους πελάτες! Συνεχίζει, λοιπόν, με τιμές Black Friday για λίγες μέρες ακόμη.

Έτσι, όλοι όσοι δεν πρόλαβαν να επισκεφθούν το μεγαλύτερο υπερκατάστημα ηλεκτρικών της πόλης μας ή ακόμη δεν κατάφεραν να εξυπηρετηθούν λόγω της απίστευτης κοσμοσυρροής που σημειώθηκε στο κατάστημα τις τελευταίες μέρες, έχουν άλλη μία ευκαιρία να αποκτήσουν τις συσκευές που θέλουν στις καλύτερες τιμές της Ελλάδας.

Οι τιμές Black Friday συνεχίζονται! Και επιπλέον η Electronet Β.Κ. Καζάνα μας φτιάχνει το κλίμα προσφέροντας όλα της τα κλιματιστικά με Δωρεάν τοποθέτηση. Ανακαλύψτε ακόμη τις μεγάλες προσφορές στις μεγάλες τηλεοράσεις όλων των επώνυμων εταιρειών και επιλέξτε αυτή που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας αποκτώντας και δωροεπιταγές!

Για λίγες μέρες, όλες οι ηλεκτρικές συσκευές, θα συνεχίσουν να διατίθενται σε προνομιακές τιμές και το κυριότερο θα είναι και ετοιμοπαράδοτες. Μην αφήσετε την ευκαιρία να φύγει. Στην Electronet Β.Κ. Καζάνα θα βρείτε αυτό που θέλετε στην τιμή που το θέλετε. Ρωτήστε τους ενημερωμένους πωλητές του καταστήματος και εκείνοι θα σας προτείνουν τα καλύτερα και φυσικά στην καλύτερη τιμή.

Electronet Β.Κ. Καζάνα, Διονύσου και Παπαδοπούλου, πίσω από τα ΚΤΕΛ, 2410-536631, www.kazanas.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass