Χρηματοδοτούνται Θεσσαλικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

Δημοσίευση: 04 Απρ 2020 21:49

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας, σε συνεργασία με τον Ιταλικό φορέα Jo Consulting, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου ΙΝΝovaSouth, πρόγραμμα Ορίζοντας 2020, προκηρύσσει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη χρηματοδότηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη Θεσσαλία, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Λάρισας.


Βασικός στόχος της πρόσκλησης είναι η βελτίωση της επιχειρηματικής κουλτούρας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στη Νότια Ευρώπη και, ταυτόχρονα, η αύξηση της ανταγωνιστικότητας και της παραγωγικότητας αυτών των επιχειρήσεων μέσα από την εφαρμογή και υλοποίηση διάφορων καινοτόμων πρακτικών στον χώρο εργασίας.
Η αίτηση χρηματοδότησης που δύνανται να υποβάλλουν οι υποψήφιες για χρηματοδότηση επιχειρήσεις θα πρέπει να αποσκοπεί στην υλοποίηση δραστηριοτήτων και βέλτιστων πρακτικών, που εμπίπτουν στο μοντέλο INNovaSouth, το οποίο ορίζεται πιο συγκεκριμένα στο Ηλεκτρονικό Εγχειρίδιο Καλών Πρακτικών για την Καινοτομία στον Χώρο Εργασίας, αντλώντας έμπνευση από προηγούμενα παραδείγματα που εφαρμόζουν άλλες επιχειρήσεις.
Συγκεκριμένα, κάθε οργανισμός θα πρέπει να επιλέξει έναν ή περισσότερους πυλώνες καινοτομιών στον χώρο εργασίας ανάμεσα από τους ακόλουθους τέσσερις και σύμφωνα με τις ανάγκες τους:
Εργασίες και ομάδες.
Οργανωτικές δομές, διαχείριση και διαδικασίες
Βελτίωση κατευθυνόμενη από τους εργαζομένους και καινοτομία: δημιουργία ευκαιριών για προβληματισμό και βελτίωση.
Συν-δημιουργημένη ηγεσία και οριζόντια δομή: ακούγοντας την φωνή του υπαλλήλου.
ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΙ ΦΟΡΕΙΣ:
Οι επιλέξιμοι αιτούντες πρέπει να είναι μικρομεσαίες επιχειρήσεις που εδρεύουν στη Θεσσαλία και δραστηριοποιούνται σε οποιονδήποτε κλάδο για τουλάχιστον δύο χρόνια.
Η κάθε επιχείρηση μπορεί να διεκδικήσει μόνο ένα κουπόνι χρηματοδότησης αξίας 8.000 ευρώ.
Η πρόσκληση και όλα τα σχετικά της έγγραφα βρίσκονται αναρτημένα στον σύνδεσμο https://www.innovasouthproject.eu/call-for-proposal/ και είναι διαθέσιμα στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα.
Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων είναι 03 Ιουνίου 2020 στις 17:00 ώρα Ελλάδας.
Για αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή των προτάσεων και άλλες διευκρινίσεις μπορείτε να απευθύνεστε στην κ. Στέλλα Ιωάννου e-mail: sioannou@ied.eu τηλέφωνο: 2410-626.943

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass