Νέα διοίκηση στους Φανοποιούς

ΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΉ ΕΝΩΣΗ

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2020 8:10

Τα νέα τους διοικητικά όργανα για την ερχόμενη τριετία εξέλεξαν τα μέλη της Ένωσης Φανοποιών και Βαφέων ν. Λάρισας. Από την εκλογική διαδικασία -εξπρές, που διεξήχθη μέσα σε ένα 3ωρο στο Επιμελητήριο Λάρισας, προέκυψε το νέο 5μελές Δ.Σ. που θα απαρτίζεται από τους Βάιο Γκουνταρόπουλο (43 ψήφοι), Ηλία Βανακάρα (40), Κωνσταντίνο Μπακαγιάννη (40), Δημήτριο Αποστολόπουλο (39) και Ιωάννη Τσόκανο (34).


Βάσει της συμμετοχής των μελών, αντιπρόσωποι στην κλαδική Ομοσπονδία (ΟΕΒΕΑΜ) εξελέγησαν τρεις οι: Βάιος Γκουνταρόπουλος (42 ψήφοι), Ηλίας Βανακάρας (38) και Κωνσταντίνος Μπακαγιάννης (37), ενώ για την τοπική Ομοσπονδία (ΟΕΒΕΛ) εκλέχτηκαν τέσσερις οι Βάιος Γκουνταρόπουλος (42 ψήφοι), Ηλίας Βανακάρας (38), Κωνσταντίνος Μπακαγιάννης (37) και Δημήτριος Αποστολόπουλος (35).
Την Ελεγκτική Επιτροπή θα απαρτίζουν οι Γκανστερίδης Κων/νος, Γκλιάος Αλέξανδρος και Κων/ος Μακρής. Εντός των προσεχών ημερών η νέα διοίκηση θα συγκροτηθεί σε σώμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass