Οι επαγγελματίες στα όριά τους

Η ΟΕΒΕΛ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ «ΠΑΓΩΜΑ» ΤΕΛΩΝ

Δημοσίευση: 26 Νοε 2020 8:13

Πάγωμα των δημοτικών τελών για το τελευταίο τρίμηνο του έτους και αναστολή των οφειλομένων δόσεων για ένα εξάμηνο ζητά η διοίκηση της τοπικής Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών ν. Λάρισας από τις δημοτικές αρχές του νομού Λάρισας, λόγω των ειδικών

συνθηκών που προκαλεί η πανδημία.
Σε επιστολή της ΟΕΒΕΛ προς του δημάρχους επισημαίνονται τα εξής: «Είναι προφανές ότι βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Μετά από μια 10ετια μνημονίων και συνεχίζοντας με την πανδημία που επικρατεί στη χώρα μας με δύο lockdown, οι ελεύθεροι επαγγελματίες βιώνουμε πλήρη οικονομική κατάρρευση με πολλούς συναδέλφους να μην μπορούν να ξανά ανοίξουν τις επιχειρήσεις τους. Μαζί με τα μέτρα που έχει λάβει η πολιτεία θα θέλαμε και από εσάς να σκύψετε πάνω από τα προβλήματα μας και το διάστημα που είναι κλειστές οι επιχειρήσεις, για τους μήνες Οκτώβριο, Νοέμβριο, Δεκέμβριο και ίσως και περισσότερο εάν υπάρξει παράταση κλεισίματος, ζητούμε «πάγωμα» των δημοτικών τελών για το διάστημα αυτό και αναστολή των οφειλομένων δόσεων για ένα εξάμηνο.
Όλοι γνωρίζουμε ότι δεν είναι εύκολο να ξεκινήσει ομαλά η επαναλειτουργία μιας επιχείρησης. Μόνο με γενναία μέτρα από όλους θα μπορέσουμε να κρατήσουμε τις επιχειρήσεις ανοιχτές, ώστε αύριο να μπορέσουμε από την πλευρά μας ως ελεύθεροι επαγγελματίες να ανταποδώσουμε. Αναμένουμε από εσάς την άμεση εφαρμογή των ευνοϊκών μέτρων προς τις επιχειρήσεις ώστε όλοι μαζί να μπορέσουμε να ορθοποδήσουμε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass