Κρούσματα εξαπάτησης από ισπανική επιχείρηση

ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΕΦΙΣΤΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 16 Απρ 2021 8:54

Την προσοχή των μελών του που συναλλάσσονται με το εξωτερικό και ειδικά την Ισπανίας συστήνει η διοίκηση του Επιμελητηρίου Λάρισας. Ειδικότερα, μετά από σχετική ενημέρωση από το Γραφείο της Πρεσβείας της Ελλάδος στην Ισπανία, έχει λάβει αρκετές

καταγγελίες κατά ισπανικής επιχείρησης, υπό την ονομασία «INICIA EXPORTΑCION SL».
Συγκεκριμένα, «επιχείρηση με την ονομασία INICIA EXPORTACION φαίνεται να είναι ενεργή με κεντρικά γραφεία στο Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα της Γαλικίας και να δραστηριοποιείται στο εμπόριο διατροφικών προϊόντων και σε συναφείς δραστηριότητες, όπως συμβουλευτική αποθήκευσης αυτών κοκ. Ωστόσο, αντίθετα οι ελληνικές επιχειρήσεις λαμβάνουν χαμηλές τιμές για αγορά πλαστικών γαντιών, από επιχείρηση με την ίδια ονομασία ή ως HYGIENIC SUPPLIES, ενώ φαίνεται να δηλώνουν και αποθήκες στην Ιρλανδία. Μεταξύ των στοιχείων που διαφέρουν από την υπάρχουσα επιχείρηση «INICIA EXPORTACION» είναι το τηλέφωνο επικοινωνίας και το όνομα του υπευθύνου. Λαμβάνοντας υπόψη και άλλα περιστατικά παραπλάνησης από την Ισπανία, συμβουλεύουμε τις ελληνικές επιχειρήσεις να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές πριν από οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή, καθώς το φαινόμενο εξαπάτησης, ιδιαίτερα της διαδικτυακής, ιδίως τη χρονική περίοδο της πανδημίας, είναι συχνό. Συνιστούμε σε όλους τους Έλληνες εισαγωγείς να επικοινωνούν με το Γραφείο μας πριν από οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή με ισπανικές επιχειρήσεις, προκειμένου να ελέγχεται από πλευράς μας, στο πλαίσιο που αυτό καθίσταται δυνατό, η ύπαρξη ή μη μίας επιχείρησης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass