Μέχρι 26/4 η πληρωμή του επιδόματος θέρμανσης

ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΊΟΥ

Δημοσίευση: 16 Απρ 2021 8:08

Τις επόμενες 10 ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η τρίτη και τελευταία φάση πληρωμών του φετινού επιδόματος θέρμανσης, καθώς το Υπ. Οικονομικών έχει προγραμματίσει να καταβάλει το επίδομα έως τις 26 Απριλίου. Η συγκεκριμένη πληρωμή αφορά

αποκλειστικά τους καταναλωτές οι οποίοι χρησιμοποιούν για τη θέρμανση τους φυσικό αέριο.Για αυτή την κατηγορία τα δικαιολογητικά αγορών της περιόδου από 1.1.2021 έως 28.2.2021 καταχωρήθηκαν έως και την 31η Μαρτίου 2021 και τώρα το σύστημα προχωρά στη διασταύρωση και τον έλεγχο των στοιχείων, προκειμένου η πληρωμή για την κατηγορία αυτή να πραγματοποιηθεί έως την 26η Απριλίου 2021.
Για τις υπόλοιπες κατηγορίες καταναλωτών οι δύο φάσεις πληρωμής ολοκληρώθηκαν εως την 31η Ιανουαρίου 2021 για το σύνολο των αγορών που τιμολογήθηκαν έως την 31η Δεκεμβρίου 2020 και έως την 31η Μαρτίου 2021 για το σύνολο των αγορών που τιμολογήθηκαν έως την 28η Φεβρουαρίου 2021.
Η περίοδος επιδότησης ολοκληρώθηκε και πλέον εκκρεμεί μόνο η πληρωμή για τους καταναλωτές φυσικού αερίου και για όσους από τους υπόλοιπους καταναλωτές για τεχνικούς ή άλλους λόγους η πληρωμή δεν έγινε σε μία από τις δύο προκαθορισμένες ημερομηνίες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
epimelitirio pyrkagies
Μείνε μαζί μας
VOLTERRA

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1