Εκδοση online βεβαιώσεων από την Τράπεζα Πειραιώς

Δημοσίευση: 29 Απρ 2021 8:10

Τη δυνατότητα υποβολής online αίτησης και της παραλαβής ενός πίνακα του χαρτοφυλακίου όλων τους προϊόντων τους, έχουν πλέον οι πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς μέσω της winbank.

Στον πίνακα μπορείτε να δείτε όλα τα προϊόντα, καταθετικά και πιστοδοτικά, που τηρείτε στην Τράπεζα και στη συνέχεια να τον χρησιμοποιήσετε για κάθε νόμιμη χρήση. Μεταξύ των χρήσεων φυσικά είναι και τα περιουσιακά στοιχεία για την υποβολή του Πόθεν Έσχες. Έτσι, η Τράπεζα Πειραιώς, ακολουθώντας τους άλλους τρεις συστημικούς ομίλους δίνει πλέον τη δυνατότητα έκδοσης των απαραίτητων δικαιολογητικών online.
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ
Η διαδικασία ολοκληρώνεται τόσο μέσω της υπηρεσίας winbank web banking, όσο και μέσω της εφαρμογής winbank mobile. Για την αίτηση ακολουθήστε τα ακόλουθα βήματα:
* Μέσω e-banking: Πηγαίνετε στο μενού «Αγορές & Αιτήσεις» και κάντε κλικ στο «Βεβαιώσεις & Υποστηρικτικά Έντυπα». Στη συνέχεια ακολουθείστε τις οπδηγίες.
* Μέσω m-banking: Ανατρέξτε στο μενού «Διαχείριση υπηρεσιών». Κάντε κλικ στο σήμα που βρίσκεται δίπλα από το ανθρωπάκι στην δεξιά πάνω πλευρά της οθόνης σας με το σύμβολο «+» για να εισέλθετε στην υπηρεσία. Στη συνέχεια κάντε κλικ στο «Βεβαιώσεις & Υποστηρικτικά Έντυπα» και ακολουθήστε τις οδηγίες.
Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ
Στο τέλος της διαδικασίας ενημερώνεστε ότι θα ειδοποιηθείτε όταν εκδοθεί ο πίνακας. Για να αποθηκεύσετε ή να εκτυπώσετε τον πίνακα στο e-banking, επισκεφθείτε το μενού Αγορές & Αιτήσεις >Βεβαιώσεις & Υποστηρικτικά Έντυπα >Πίνακας Χαρτοφυλακίου >ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Για τη λήψη του μέσω της εφαρμογής winbank mobile, πραγματοποιήστε είσοδο και επισκεφθείτε το μενού Υπηρεσίες > Βεβαιώσεις & Υποστηρικτικά Έντυπα > Πίνακας Χαρτοφυλακίου και αναζητήστε το σχετικό αρχείο στη λίστα. Σημειώνεται ότι αιτήματα που καταχωρούνται τις καθημερινές μετά τις 8 το βράδυ, τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες θα εκτελούνται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 2022
INTERCOMM FOODS
DHMOS TEMPON 10-6-22
Μείνε μαζί μας
FESTIVAL OLYMPOU 1-7-22

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1