«Το Ταμείο Ανάκαμψης, ευκαιρίες που προκύπτουν για τη Θεσσαλία»

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΘΕΒ

Δημοσίευση: 10 Ιουν 2021 8:35

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ) σε συνεργασία με την Grant Thornton διοργανώνουν διαδικτυακή (μέσω zoom) ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Το Ταμείο Ανάκαμψης, το Σχέδιο της Απολιγνιτοποίησης και ευκαιρίες που προκύπτουν στην περιοχή της Θεσσαλίας» την Τρίτη 15 Ιουνίου και ώρα 16.30.


Στόχος της διαδικτυακής εκδήλωσης είναι η ενημέρωση της επιχειρηματικής κοινότητας, σχετικά με τους διαθέσιμους πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης και το Σχέδιο Απολιγνιτοποίησης, βασικά αναπτυξιακά εφόδια στην προσπάθεια της χώρας για την αντιμετώπιση της κρίσης του κορονοϊού.
Επίσης, θα γίνει αναφορά στην επίσπευση της απολιγνιτοποίησης και την αξιοποίηση, περίπου, 5 δισ. ευρώ, στο πλαίσιο της «Δίκαιης Μετάβασης», που μπορεί να συμβάλλει, ουσιαστικά, στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και τον εκσυγχρονισμό, περιβαλλοντικά υποβαθμισμένων γεωγραφικών περιοχών της χώρας.
Στην αναλυτική παρουσίαση από την Grant Thornton θα συμμετέχουν οι:
Κωνσταντίνος Καζάς, Partner, Head of Financial Services
Παναγιώτης Πρόντζας, Principal, Head of Strategy and Investments
Στέλλα Αγγελοπούλου, Principal, Head of Technology Intelligence & Performance
Κατερίνα Σάρδη, Principal, Head of Energy Sector
Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής.
Οι ενδιαφερόμενοι για τη συμμετοχή τους μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής έως και αύριο Παρασκευή 11/06 και να απευθύνονται στον ΣΘΕΒ για περισσότερες πληροφορίες (τηλ. 2410555507, αρμόδιος: κ. Κώστας Γρηγορίου).

 

Ημερίδα ανταλλαγής επιχειρήσεων και εργαζομένων

Ο ΣΘΕΒ στο πλαίσιο συμμετοχής του στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Mobilise SME διοργανώνει διαδικτυακή ημερίδα την Πέμπτη 17 Ιουνίου, και ώρα 13:00 - 14:00, με θέμα: «Διασυνοριακή ανταλλαγή επιχειρήσεων και εργαζομένων». Το Mobilise SME είναι ένα πιλοτικό πρόγραμμα επιχειρηματικής κινητικότητας που επιδιώκει να ενισχύσει την ανάπτυξη δεξιοτήτων και ικανοτήτων των ευρωπαϊκών ΜΜΕ, υποστηρίζοντας βραχυπρόθεσμες διασυνοριακές αποσπάσεις για το προσωπικό τους.
Οι συμμετέχοντες στην ημερίδα θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις ευκαιρίες που προσφέρει το πρόγραμμα τόσο για την ανάπτυξη της επιχείρησής τους όσο και για την εξέλιξη των υπαλλήλων τους. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στον ΣΘΕΒ.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1