Ενδιαφέρον «Ομήρου» για το εργοστάσιο του «ΘΕΣγάλα»

ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΚΑΛΙΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΝΩΝ ΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2022 8:50

Η τρικαλινή βιομηχανία τυροκομικών «Όμηρος» της οικογένειας Γιαννίτση αποτελεί τον νέο υποψήφιο στρατηγικό επενδυτή για τον συνεταιρισμό ΘΕΣγάλα, καθώς οι όποιες διαπραγματεύσεις που υπήρχαν με άλλους επενδυτές και κυρίως με τη «Φάρμα Κουκάκη» δεν κατέληξαν τελικά σε

συμφωνία.
Ο νέος υποψήφιος επενδυτής πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η «Καθημερινή», δεν ενδιαφέρεται για το σύστημα των αυτόματων πωλητών, που εδώ και λίγες ημέρες ανέστειλαν τη λειτουργία τους, αλλά για το εργοστάσιο γάλακτος του «ΘΕΣγάλα», καθώς και για τη συνεργασία με τους κτηνοτρόφους του συνεταιρισμού, προκειμένου να την προμηθεύουν με γάλα.
Εκτός συζήτησης με την «Όμηρος ΑΕΒΕ» είναι και τα καταστήματα με τοπικά προϊόντα με την επωνυμία «ΘΕΣγάλα συν», τα οποία λειτουργούν σε αρκετά σημεία όπου υπάρχουν οι αυτόματοι πωλητές γάλακτος. Αυτήν τη στιγμή, πάντως, το εμφιαλωμένο γάλα του συνεταιρισμού βρίσκεται στα ψυγεία αλυσίδων σούπερ μάρκετ, με τις οποίες έχει συνεργασία εδώ και μερικά χρόνια. Υπενθυμίζεται ότι ο «ΘΕΣγάλα» βρίσκεται σε καθεστώς προσωρινής προστασίας από τους πιστωτές του από τον περασμένο Ιανουάριο, καθεστώς το οποίο λήγει σε λίγες ημέρες και αναμένεται να παραταθεί για ακόμα δύο μήνες με στόχο στο ενδιάμεσο διάστημα να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις, να καταρτισθεί η συμφωνία εξυγίανσης και μεταβίβασης και να κατατεθεί στη συνέχεια στο δικαστήριο προς επικύρωση. Πάντως ακόμη και αν αυτήν τη φορά οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον «ΘΕΣγάλα», τον υποψήφιο επενδυτή και βεβαίως τις πιστώτριες τράπεζες δεν οδηγηθούν σε ναυάγιο, δεν αναμένονται νεότερα πριν από το φθινόπωρο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass