Χρυσό βραβείο για τη νέα καινοτόμο φιάλη γάλακτος της ΟΛΥΜΠΟΣ

ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ PACKAGING AWARDS 2022

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2022 8:54

Η νέα συμπιέσιμη φιάλη, με μη αποσπώμενο πώμα, την οποία η ΟΛΥΜΠΟΣ εισήγαγε πρώτη στην ελληνική αγορά του γάλακτος, απέσπασε την κορυφαία διάκριση στον διαγωνισμό Packaging Awards 2022.


Η επιτροπή αξιολόγησης Packaging Awards 2022, ανέδειξε τις κορυφαίες συσκευασίες της χρονιάς για την καινοτομία τους στον σχεδιασμό, τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν, την τεχνολογία που αξιοποιήθηκε και τις διαδικασίες, που προσδίδουν αξία σε ολόκληρη την αλυσίδα συσκευασίας ενός προϊόντος.
Η νέα συσκευασία διατηρεί το προϊόν ακόμη πιο ασφαλές, καθώς το πώμα της παραμένει πάντα πάνω στη φιάλη, προσφέροντας υψηλή υγιεινή, προστατεύοντας ταυτόχρονα το περιβάλλον, αφού στο τέλος ανακυκλώνονται μαζί, χωρίς το πώμα να χάνεται. Μετά την κατανάλωση του προϊόντος, ο όγκος της άδειας συσκευασίας μέσω της συμπίεσης μπορεί να μειωθεί κατά 50%, βοηθώντας έτσι στην εξοικονόμηση χώρου και ενέργειας.
Το τμήμα Έρευνας και Σχεδιασμού της ΟΛΥΜΠΟΣ ανταποκρίθηκε στην πρόκληση μιας εύχρηστης, πλήρως ανακυκλώσιμης συσκευασίας ΡΕΤ που ενσωματώνει όλες τις φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες, συμβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο στην βιώσιμη ανάπτυξη.
Η ΟΛΥΜΠΟΣ με τη νέα καινοτόμο συσκευασία προχώρησε στην υιοθέτηση της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας δυο χρόνια πριν από την υποχρεωτική εφαρμογή της.
Το βραβείο, που είναι Gold και ανήκει στην κατηγορία Sustainability, παρέλαβε στην Αθήνα, την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022, ο εμπορικός διευθυντής της ΟΛΥΜΠΟΣ Μιχάλης Βεδεράκης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass