Μεγάλες εκπτώσεις με συγκρατημένες προσδοκίες...

ΞΕΚΙΝΑ ΑΥΡΙΟ Η ΘΕΡΙΝΗ ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2022 8:25

Με συγκρατημένες προσδοκίες, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για την επιβίωση της αγοράς, που ταλαιπωρείται από την επανεμφάνιση των αυξημένων κρουσμάτων και τη συνεχιζόμενη ακρίβεια, ο εμπορικός κόσμος της Λάρισας ξεκινά από αύριο τις καλοκαιρινές εκπτώσεις.

Αν και η πλειονότητα των εμπορικών καταστημάτων της πόλης είχε ξεκινήσει από την περασμένη εβδομάδα τις προσφορές στο πλαίσιο του δεκαήμερου που προηγείται των τακτικών εκπτώσεων, ωστόσο οι Λαρισαίοι επιχειρηματίες, ανταποκρινόμενοι στις ειδικές ανάγκες της αγοράς, αναμένεται να ξεκινήσουν από τις πρώτες κιόλας ημέρες με μεγάλες μειώσεις τιμών, προκειμένου να πάρουν μία βαθιά ανάσα ρευστότητας.
Οι θερινές εκπτώσεις θα διαρκέσουν για την πόλη της Λάρισας έως τις 5 Σεπτεμβρίου και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία τα εμπορικά καταστήματα της χώρας μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων, δηλαδή στις 17 Ιουλίου, από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Ωστόσο η διοίκηση του Συλλόγου, λαμβάνοντας υπόψη την επιθυμία των μελών του, που αποτυπώθηκε σε πρόσφατη έρευνα, προτείνει στα καταστήματα-μέλη του να παραμείνουν κλειστά τη συγκεκριμένη ημέρα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ
Με αφορμή την έναρξη της εκπτωτικής περιόδου, ο πρόεδρος του ΕΣΛ Χαρ. Παπαδόπουλος κάλεσε τους καταναλωτές να στηρίξουν την τοπική αγορά, επισημαίνοντας πως οι φετινές εκπτώσεις είναι περισσότερο αναγκαίες από ποτέ. «Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για επιχειρήσεις και νοικοκυριά, η εμπορική αγορά της Λάρισας είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους καταναλωτές, προσφέροντας όλων των ειδών τα προϊόντα, σε πολύ ελκυστικές τιμές. Έχοντας ως δεδομένο το περιορισμένο διαθέσιμο εισόδημα, οι φετινές εκπτώσεις είναι περισσότερο αναγκαίες από ποτέ και όλοι τις περιμένουν με αγωνία. Οι καταναλωτές για να καλύψουν με λιγότερα χρήματα τις ανάγκες τους, οι επιχειρήσεις για να δουν μεγαλύτερες εισπράξεις, αλλά και η οικονομία για να πάρει μια ανάσα, φρενάροντας τις ανατιμήσεις, αυξάνοντας την κατανάλωση και άρα την ανάπτυξη. Εύχομαι, λοιπόν, η ερχόμενη εκπτωτική περίοδος να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα, που επικρατεί στην αγορά το τελευταίο χρονικό διάστημα και να επιστρέψει η αισιοδοξία που τόσο έχει ανάγκη ο εμπορικός κόσμος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass