Τίτλοι τέλους για τον «Αστέρα»

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΒΑΖΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ - ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΚΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2022 20:30

Ένας κύκλος 22 ετών κλείνει οριστικά για το ξενοδοχείο «Αστέρας» στο κέντρο της Λάρισας που έριξε τίτλους τέλους. Η διετία της πανδημίας διόγκωσε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η ιδιοκτησία του ξενοδοχείου και παρά το γεγονός ότι το ξενοδοχείο είχε ανοίξει και πάλι μετά τις αναστολές λειτουργίας τις πόρτες του τον τελευταίο χρόνο και οι 10 υπάλληλοι που εργάζονταν σε αυτό ανέμεναν ότι σύντομα θα ξεκινούσαν εργασίες ανακαίνισης, τελικά βρέθηκαν εκτός εργασίας. Εργαζόμενος του ξενοδοχείου μιλώντας στην «Ε» έκανε λόγο για «ξαφνικό θάνατο», αφού όλοι περίμεναν ότι θα μπουν στον νέο αναπτυξιακό νόμο και σύντομα θα ξεκινήσουν εργασίες ανακαίνισης στο ξενοδοχείο που αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα, οικονομικά και κτιριολογικά, και αντί αυτού ενημερώθηκαν ότι την ερχόμενη Δευτέρα θα πρέπει να υπογράψουν τις απολύσεις τους. «Όλοι μας κάναμε υπομονή και ελπίζαμε. Είναι λυπηρό που ξαφνικά τόσοι άνθρωποι θα μείνουν χωρίς δουλειά, αλλά την ίδια ώρα άλλο τόσο λυπηρό είναι που ένα ιστορικό ξενοδοχείο στην καρδιά της πόλης βάζει λουκέτο» λέει χαρακτηριστικά ο εργαζόμενος του ξενοδοχείου. Η λειτουργία του ξενοδοχείου, που βρίσκεται επί της Ασκληπιού, γωνία με την οδό Κούμα και σε απόσταση αναπνοής από την πλατεία Ταχυδρομείου, ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2000 και διαθέτει 63 δωμάτια, εκ των οποίων 19 μονόκλινα και 44 δίκλινα.
Ν. ΠΟΛΥΓΕΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass