Εως 28/12 οι αιτήσεις για επιχορήγηση 14.800 ευρώ

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2022 11:29

Την ερχόμενη Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου στις 15:00 λήγει η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων χρηματοδότησης για το νέο «Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών απασχόλησης 3.220 νέων ελεύθερων επαγγελματιών, ηλικίας 30 έως 45 ετών, στις Περιφέρειες

Θεσσαλίας, Αν. Μακεδονίας και Θράκης, Δυτ. Ελλάδας, Ηπείρου, Κεντρ. Μακεδονίας και Δυτ. Μακεδονίας, με έμφαση στην ψηφιακή οικονομία». Όπως αναφέρει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), η δράση αφορά στην ενίσχυση νέων επιχειρήσεων που έχουν δημιουργήσει (από 1 Ιανουαρίου 2022) πρώην άνεργοι, ηλικίας 30-45 ετών, ενώ έμφαση θα δοθεί στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε κλάδους της ψηφιακής οικονομίας. Η επιχορήγηση ανέρχεται σε 14.800 ευρώ και καταβάλλεται σε τρεις δόσεις ως εξής: 1η δόση 4.000 ευρώ, μετά την έγκριση της αίτησης χρηματοδότησης, 2η δόση 5.400 ευρώ, μετά τη λήξη του α’ εξάμηνου από την έναρξη και η 3η δόση 5.400 ευρώ, μετά τη λήξη του β’ εξάμηνου από την έναρξη. Οι ενδιαφερόμενοι/-ες υποβάλλουν αίτηση αποκλειστικά μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ), στη διεύθυνση https://www.ependyseis.gr.  Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να επισκεφτούν τη διεύθυνση: https://www.dypa.gov.gr/proghrammata-anoikhta.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass