ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ:

Επιχειρηματικός Κόμβος» (EU Business Hub)

ΤΗΣ Ε.Ε. – ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2024 11:25

Ο «Επιχειρηματικός Κόμβος» (EU Business Hub) της Ευρωπαϊκής Ένωσης – Ιαπωνίας και Δημοκρατίας της Κορέας αποτελεί ένα χρηματοδοτούμενο από την ΕΕ έργο που έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την παρουσία και προβολή των εταιρειών της που δραστηριοποιούνται στην πράσινη και ψηφιακή μετάβαση και στους τομείς της υγείας.

Ειδικότερα για την Ιαπωνία το πρόγραμμα εστιάζει στην προώθηση των επιχειρήσεων της ΕΕ στην πράσινη και ψηφιακή μετάβαση, ενώ για τη Δημοκρατία της Κορέας και στους τρεις τομείς.
Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις πρέπει να πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια για να είναι επιλέξιμες για συμμετοχή στο πρόγραμμα.
Τα επόμενα 4 χρόνια, το πρόγραμμα θα οργανώσει 10 επιχειρηματικές αποστολές στην Ιαπωνία και 10 στη Δημοκρατία της Κορέας, με κάθε επιχειρηματική αποστολή να επιτρέπει σε μια ομάδα 50 καινοτόμων εταιρειών της ΕΕ να επωφεληθούν από εκτενή επιχειρηματική καθοδήγηση.
Οι επιχειρήσεις, με αποδεδειγμένο ιστορικό διεθνούς επιχειρηματικής συνεργασίας, μπορούν να συμμετάσχουν έως και σε 3 επιχειρηματικές αποστολές και στις δύο χώρες-στόχους, με μέγιστο αριθμό δύο αποστολών στην ίδια χώρα σε συγκεκριμένες ημερομηνίες- επ’ ευκαιρία μεγάλων εκδηλώσεων στις χώρες αυτές και διάρκεια 5 ημερών. Συγκεκριμένα στις επιχειρήσεις που θα επιλεγούν θα δοθεί επιδότηση μέχρι 1.000 ευρώ για κάλυψη του 80% της διαμονής εκπροσώπου τους και μέχρι 1000 ευρώ για κάλυψη του 80% των δαπανών προβολής και προώθησης, ενώ τα αεροπορικά εισιτήρια καλύπτονται αποκλειστικά από την επιχείρηση.
Για την πληρέστερη ενημέρωση των ενδιαφερομένων ελληνικών επιχειρήσεων των τριών αυτών κλάδων θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή (online) συνάντηση στις 16/7/2024 και ώρες 11.00-12.30. Η εγγραφή των επιχειρήσεων για τη συμμετοχή τους στο webinar θα γίνεται μέσω του παρακάτω συνδέσμου:
https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_KLS2NbL-SV2DR7-usJUBTw
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τις προϋποθέσεις επιλογής-συμμετοχής απευθυνθείτε στον σύνδεσμο: Connecting EU Companies w Japan and The Republic of Korea | EU Business Hub.
Αρμόδιος από πλευράς της ΚΕΕΕ για επιπρόσθετες πληροφορίες ο κ. Γιώργος Ασωνίτης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: asonitis@uhc.gr.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΗΝΕΙΟΥ 2024
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass