Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στο "HOME"

Δημοσίευση: 25 Φεβ 2016 16:55

Το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στον χώρο της Πινακοθήκης θα γίνει συγκέντρωση υλικού που θα αποσταλεί ως ανθρωπιστική βοήθεια στους πρόσφυγες που βρίσκονται στα Τέμπη μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαρισαίων. Όσοι παρευρεθούν στην εκδήλωση μπορούν να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης όπως εμφιαλωμένο νερό, χυμούς, γάλα μακράς διάρκειας, παιδικά ρούχα, μωρομάντηλα, αναλγητικά και αντιπυρετικά φάρμακα, κουβέρτες, κ.ά.

H ομάδα χοροθεάτρου «OFF ART»σε συνεργασία με το σωματείο Εικαστικών Λάρισας «8», την Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας -Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Λάρισας παρουσιάζει, το καλλιτεχνικό δρώμενο "HOME" στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας-Μουσείο Γ.Ι.Κατσίγρα.

Πρόκειται για μια δια-καλλιτεχνική παρουσίαση, μέσω της οποίας εικαστικά έργα "συνομιλούν" με το χορό και τη μουσική παρασύροντας τον θεατή σε ένα ταξίδι στην τέχνη.

Μέσα από το δρώμενο γίνεται ένας επαναπροσδιορισμός εννοιών, όπως η εστία, το σπίτι και η πατρίδα που περικλείονται στη λέξη «Home». Οι καλλιτέχνες, μέσα από τις διαφορετικές τέχνες που υπηρετούν, θέτουν και απαντούν σε ερωτήματα σχετικά με αυτές τις έννοιες και το τι σηματοδοτούν για τον καθένα από εμάς.

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας των εκθεσιακών χώρων της ΔΠΛ-ΜΓΙΚ, ενώ οι παραστάσεις που πλαισιώνουν το “Home” θα δοθούν το Σάββατο 27 και Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, και το Σάββατο 5 και Κυριακή 6 Μαρτίου στις 20:00

Παίρνουν μέρος οι εικαστικοί: Βαγγέλης Βλαχοδήμος, Δήμητρα Εξάρχου, Έλλη Κυριαζή, Ήβη Σαμαρά, Ιφιγένεια Σδούκου, Θεοδώρα Τσιάτσιου, οι χορευτές: Βασιλίνα Αραπατσάνη, Βασιλική Σουλτούκη, Κατερίνα Χονδρού, και η ομάδα χοροθεάτρου«OFF ART»

Καλλιτεχνική επιμέλεια - χορογραφία: Ρούλα Καραφέρη.

Είσοδος ελεύθερη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1