Κουκλοθέατρο στον Ξενώνα Ραψάνης

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2016 9:02

 Συνεχίζονται και σήμερα οι δράσεις κουκλοθεάτρου για παιδιά και ενήλικες που διοργανώνει ο «Ξενώνας Ραψάνης» του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας του Α.Π.Θ., σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ραψάνης του Δήμου Τεμπών. Με την καθοδήγηση και την υποστήριξη της εμψυχώτριας και κουκλοπαίχτριας Φωτεινής Καλούδη θα πραγματοποιηθούν μια σειρά δράσεων, που περιλαμβάνουν δημιουργικό εργαστήρι και παραστάσεις κουκλοθεάτρου για παιδιά, καθώς και σεμινάριο κατασκευής μαριονέττας για αρχάριους ενήλικες. Αναλυτικά, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για σήμερα έχει ως εξής:

Εργαστήρι Κατασκευής Μαριονέτας για ενήλικες στον «Ξενώνα Ραψάνης»

10.30-1.30 μ.μ. Κατασκευή για αρχάριους ενήλικες κούκλας τύπου marionette, μεγέθους 50 εκατοστών, με μαλακά υφάσματα, γάζες, φελιζόλ και αξεσουάρ. Την κατασκευή ακολουθεί σύντομη πρόβα εμψύχωσης με στόχο την ανοιχτή παρουσίαση του αποτελέσματος του εργαστηρίου σε κοινό με ένα μικρό μουσικό κουκλοθεατρικό δρώμενο.

7-8 μ.μ. Κεντρική πλατεία Ραψάνης: Παράσταση – κουκλοθεατρικό δρώμενο από τους συμμετέχοντες – Είσοδος ελεύθερη για τα παιδιά. Κόστος συμμετοχής ανά ενότητα: 3 ευρώ. Δηλώσεις συμμετοχής - Πληροφορίες: 6944812414 (Δευτέρα - Παρασκευή 12.00-14.00 και 19.00-21.00).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1