Ζωγράφοι στο Μύλο των Ξωτικών

Δημοσίευση: 24 Νοε 2016 14:10

Καλλιτεχνικές - ζωγραφικές γωνιές πανδαισία με τον Μύλο των Ξωτικών! Ο Σύλλογος Τρικαλινών Ζωγράφων, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της μεγαλύτερης χριστουγεννιάτικης διοργάνωσης, συνεργάζεται για τη διάδοση και ανάπτυξη καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων.

Στον παραδοσιακό χώρο ψυχαγωγίας και εστίασης των Τρικάλων, τα «Μανάβικα», λίγο πριν το ιστορικό Βαρούσι, δύο κτήρια παραχωρήθηκαν ευγενώς από ιδιώτες. Το ένα, στη συμβολή των οδών Υψηλάντου και Μπότσαρη διαμορφώθηκε ως καλλιτεχνική γωνιά, φιλοξενώντας εικαστική έκθεση.

Εκεί, προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν φιλανθρωπικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Το δεύτερο, είναι το υπόγειο στον αριθμό 10 της οδού Υψηλάντου, όπου θα πραγματοποιούνται πρόσθετες δημιουργικές δραστηριότητες. Οι χώροι αυτοί θα λειτουργούν καθημερινά (12 μεσημέρι με 12 βράδυ) για το διάστημα από 25 Νοεμβρίου μέχρι 7 Ιανουαρίου. Αυτή η δράση των τρικαλινών ζωγράφων, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του Μύλου των Ξωτικών, δίνει έμφαση στη γενική προσπάθεια αναβάθμισης της δραστηριότητας σε ολόκληρη την πόλη. Αναδεικνύει, επίσης, το πλούσιο καλλιτεχνικό δυναμικό του Δήμου Τρικκαίων και προωθεί την ενασχόληση με τις τέχνες.
Η συνεχής ενημέρωση για τις δραστηριότητες, θα γίνεται από την ιστοσελίδα του Μύλου των Ξωτικών (www.milosxotikon.gr) και του Δήμου Τρικκαίων (www.trikalacity.gr).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

FASHION CITY 15-10
PARKO TON EYXON
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1