ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ

Μικροί δημιουργοί, μεγάλα αριστουργήματα

Δημοσίευση: 14 Νοε 2017 16:30

Εγκαινιάστηκε χθες το απόγευμα στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας, η έκθεση «Petit créateurs – Μικροί Δημιουργοί» με έργα από το Ελεύθερο Εργαστήριο των παιδικών και εφηβικών τμημάτων της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας - Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα.


Η έκθεση περιλαμβάνει έργα ανά θεματικές διαφορετικών χρονολογιών χαρακτηριστικά της δημιουργικής πορείας του Ελεύθερου Εργαστηρίου. Παρουσιάζονται πιο συγκεκριμένα, προσωπογραφίες, εικόνες πόλεων, νεκρές φύσεις και τοπία ποικίλων ζωγραφικών μέσων.
Είναι έργα τα οποία αναφέρονται στην πόλη, στην εξοχή, στο περιβάλλον, στην καθημερινή ζωή, στον φίλο αλλά και στον ίδιο τον εαυτό πλαισιωμένα με αισθητική ποιότητα και εννοιολογική ωριμότητα.  Το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας, Υπηρεσία Συνεργασίας και Μορφωτικής Δράσης της Γαλλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα, εστιάζει τις δράσεις του και στην οργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων και συνεργασιών, όπως αυτό καταδεικνύεται χαρακτηριστικά με την παρούσα έκθεση σε συνεργασία με τη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα. Η έκθεση θα διαρκέσει έως 21 Νοεμβρίου. Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10 π.μ. -1μ.μ. & 6 – 9μ.μ. Πληροφορίες: Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας 2410-287508.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1