ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΙΛΕΛΕΡ

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2017 16:15

Με επιτυχία συνεχίζονται οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κιλελέρ με τίτλο « Ο Άγιος Βασίλης πάει παντού».

Στους Αγίους Αναργύρους έγινε η αφή του χριστουγεννιάτικου δέντρου και στη συνέχεια οι BadMonkeys ταξίδεψαν τους επισκέπτες στην κλασική αλλά και στην alternative rock σκηνή.

Η κεντρική εκδήλωση με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου έγινε στη Νίκαια παρουσία της Φιλαρμονικής υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Χ. Μπαλανίκα. Στην εκδήλωσε εμφανίστηκαν δύο σύνολα της Μουσικής Σχολής Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ. Η παιδική μαθητική ορχήστρα υπό τη διεύθυνση της Ε. Ζαπίτη και η παιδική χορωδία υπό τη διεύθυνση της Α. Αγοραστού.

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Κιλελέρ Θ. Νασιακόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «Αυτές τις άγιες μέρες, για μια ακόμη φορά, επιβάλλεται να στηριχθούμε στην αγάπη και στο ήθος που μας χαρακτηρίζει ως κοινωνία. Να ενστερνιστούμε τα πραγματικά μηνύματα των Χριστουγέννων, αυτά της ειρήνης, της αλληλοβοήθειας, του αλληλοσεβασμού και της αισιοδοξίας. Να προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο για εμάς τους ίδιους, για τους συνανθρώπους μας , για τον Δήμο μας. Να αλλάξουμε στάση ζωής και να αποκτήσουμε εξωστρέφεια. Να δείξουμε στοργή, αγάπη και συμπόνια στους γύρω μας. Να μην υποκύψουμε στους πειρασμούς της καθημερινότητας. Να γίνουμε πραγματικοί άνθρωποι - ως χαρίεν εστʹ άνθρωπος, όταν άνθρωπος η - να βάλουμε το χαμόγελο στα πρόσωπά μας και να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας για τις μελλοντικές γενιές.

Αυτές τις γιορτινές ημέρες ο Δήμος Κιλελέρ με αισιόδοξη και χαρούμενη διάθεση έφτιαξε ένα εορταστικό πρόγραμμα που το ονόμασε «Ο Άγιος Βασίλης πάει παντού!». Αρωγοί στην κατάρτιση του προγράμματος στάθηκαν η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, οι Τοπικές Κοινότητες, τα σχολεία, οι κατά τόπους σύλλογοι και οι χορηγοί μας τους οποίους ευχαριστούμε θερμά».

Η εκδήλωση, της οποίας τον συντονισμό και την παρουσίαση είχε ο σκηνοθέτης Α. Μητσιούλης, έκλεισε με ένα μουσικό ταξίδι με την ορχήστρα του Ν. Καραποστόλου και της Δ. Χατζηδάκη.

Στην πλατεία υπήρχαν bazaar με δημιουργίες των μαθητών/τριών του Νηπιαγωγείου και του Γυμνασίου Νίκαιας. Στο τροχήλατο σπιτάκι του Αϊ Βασίλη τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γευτούν ζαχαρωτά, καραμέλες και χυμούς που πρόσφερε ο Γυναικείος Όμιλος Κιλελέρ «Αρωγή – Αλληλεγγύη».

Το τροχήλατο σπιτάκι επισκέφθηκε το Μαυροβούνι, τη Μεσοράχη, τον Άγιο Γεώργιο, τους Αγίους Αναργύρους, τη Μέλισσα, το Λοφίσκο, τη Νίκη και το Σωτήριο. Στο Αχίλλειο, το Κιλελέρ και το Αρμένιο εμφανίστηκε στο άναμμα των δέντρων και η Φιλαρμονική του Δήμου.

Σήμερα Τετάρτη 6/12 θα επισκεφθεί το Μ. Μοναστήρι, το Ν. Περιβόλι, τα Μύρα, το Καλό Νερό, το Σοφό και τη Χαρά ενώ αύριο Πέμπτη 7/12 το Ζάππειο, το Μοσχοχώρι, τα Κυπαρίσσια, τη Νέα Λεύκη, τις Νέες Καρυές όπου στις 17:00 θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο και τη Χάλκη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1