ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΙΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ

Διακρίσεις Λαρισαίων συγγραφέων

Δημοσίευση: 24 Ιαν 2018 15:53

Στην αίθουσα «Αντώνης Τρίτσης» του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Αθηναίων, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού - Τμήματος Γραμμάτων Βιβλίου και Ψηφιακού Περιεχομένου και με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων - Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.) η απονομή των βραβείων της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών του 36ου Πανελλήνιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού για το 2017.

Μεταξύ των βραβευθέντων ήταν και τρεις Λαρισαίοι. Ο κ. Απέργης Δημήτρης απέσπασε το Α’ βραβείο για το μυθιστόρημά του. Η κ. Μαστοροδήμου Χρύσα με έπαινο για το μυθιστόρημα της «Τα τεμάχια» και η κ. Γιώτα Φώτου με έπαινο για το παραμύθι της «Τα χρώματα της Ίριδας».
Η κ. Μαστοροδήμου Χρύσα είναι εκπαιδευτικός και βραβευμένη ποιήτρια (Α’ βραβείο Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών, 2008) έχει εκδώσει την ποιητική συλλογή «Διερμηνείς» ενώ είχε συμμετοχή σε αρκετά βιβλία συλλογικών εκδόσεων με ποιήματα και διηγήματα της, αρθογραφεί σε διαδικτυακά λογοτεχνικά περιοδικά, διοργανώνει παρουσιάσεις λογοτεχνών στη Λάρισα, είναι μέλος της Ε.Λ.Ο.Σ.Υ.Λ και της Π.Ε.Λ ενώ διατηρεί στο διαδίκτυο τη σελίδα «Λογοτεχνικές αναφορές».
Η κ. Γιώτα Φώτου βραβευμένη συγγραφέας εργάστηκε ως σχολική σύμβουλος στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ενώ έχει εκδώσει αρκετά μυθιστορήματά για ενηλίκους, καθώς και αρκετά βιβλία για παιδιά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1