3ο Ιστορικό Συνέδριο

*Τον Ιούλιο στη Ραψάνη

Δημοσίευση: 02 Απρ 2018 21:15

Η διερεύνηση της ιστορίας, του πολιτισμού, των εθίμων, των κοινωνικών και οικονομικών συνθηκών που καθόρισαν την πορεία της Ραψάνης στο χρόνο, αποτελεί για τον Μορφωτικό Σύλλογο έναν από τους βασικούς στόχους των δραστηριοτήτων του.

Επειδή η έρευνα φέρνει στο φως νέα στοιχεία που συμπληρώνουν και φωτίζουν τα ήδη υπάρχοντα σε ό,τι αφορά στον τόπο και τους ανθρώπους της Ραψάνης, ο Μορφωτικός Σύλλογος σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη και υπό την αιγίδα του Δήμου Τεμπών, διοργανώνει το 3ο Ιστορικό Συνέδριο στις 28 και 29 Ιουλίου, ως συνέχεια των δύο προηγούμενων που διοργανώθηκαν το 1997 και το 2010.

Το Συνέδριο αφιερώνεται στον εκλιπόντα τέως πρόεδρο του Συλλόγου Αθανάσιο Δουμακή, ο οποίος ήταν ο εμπνευστής και ο πρωτεργάτης, στη διοργάνωση των δύο προηγουμένων.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την παρουσίαση εισηγήσεων μέχρι το τέλος Απριλίου και την οριστικοποίηση του  θέματος τους μέχρι το τέλος του Ιουνίου. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2410 250313 και 6977464532 Βλαχοστέργιου Ευαγγελία, 24950 61259 και 6972424158 Πανταζή Χάιδω , ηλεκτρονικές διευθύνσεις vlachlia@sch.gr, popigazeta@hotmail.gr, rapsanilibrary@yahoo.gr.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1