Διαδραστικό παραμύθι σήμερα στη Ραψάνη

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΙ «ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΕΝΑΣΤΡΟ ΟΥΡΑΝΟ»

Δημοσίευση: 17 Αυγ 2018 15:01
Ο συγγραφέας Θοδωρής Παπαϊωάννου θα βρεθεί σήμερα στη Ραψάνη για ένα παραμύθι με... διάδραση Ο συγγραφέας Θοδωρής Παπαϊωάννου θα βρεθεί σήμερα στη Ραψάνη για ένα παραμύθι με... διάδραση

Μετά τη μικρή ανάπαυλα για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου και το γλέντι στην πλατεία του γραφικού χωριού του Ολύμπου, συνεχίζονται οι δράσεις του «Ξενώνα Ραψάνης» του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας του Α.Π.Θ. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει διαδραστικό παραμύθι με τον Θ. Παπαϊωάννου, ενώ αύριο ακολουθεί δράση παρατήρησης των ουράνιων σωμάτων φαινομένων, σε συνεργασία με το Δημοτικό Αστεροσκοπείο Λάρισας «Αριστεύς».


Το πρόγραμμα αναλυτικά:
ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ
Παραμύθι με δράση, μουσική και ενεργή συμμετοχή των παιδιών περιλαμβάνει η ξεχωριστή δράση που ετοίμασε για τους μικρούς του φίλους ο «Ξενώνας Ραψάνης», σήμερα Παρασκευή, σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ραψάνης. Αφετηρία –συνάντηση στην είσοδο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, στην Κεντρική πλατεία της Ραψάνης, στις 7 μ.μ.
Ο εκπαιδευτικός και συγγραφέας Θοδωρής Παπαϊωάννου παρουσιάζει, με συνοδεία μουσικής, το νέο του παραμύθι, με τίτλο «Αντάμα», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ίκαρος, με εικονογράφηση της Ίριδας Σαμαρτζή.
Η εκδήλωση προσφέρεται δωρεάν στους μικρούς φίλους του «Ξενώνα Ραψάνης».

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΕΝΑΣΤΡΟ ΟΥΡΑΝΟ
Το εντυπωσιακό αυγουστιάτικο φεγγάρι και ο όμορφος καλοκαιρινός ουρανός «πρωταγωνιστούν» στην εκδήλωση με θέμα «Ταξίδι στον έναστρο ουρανό», που διοργανώνει ο «Ξενώνας Ραψάνης» του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας του Α.Π.Θ., σε συνεργασία με το Δημοτικό Αστεροσκοπείο Λάρισας «Αριστεύς», αύριο Σάββατο 18 Αυγούστου 2018. Σημείο αφετηρίας είναι το κιόσκι της τοποθεσίας Ανήλιο, στις 8 μ.μ., ενώ στη συνέχεια οι συμμετέχοντες θα μεταβούν στην τοποθεσία «Αλώνι» στο Ανήλιο που προσφέρεται για την καλύτερη θέαση του ουρανού.
Με την καθοδήγηση της επιστημονικής ομάδας του Αστεροσκοπείου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρατηρήσουν τα ουράνια σώματα και λάβουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα μυστικά τους.
Η εκδήλωση προσφέρεται δωρεάν στους συμμετέχοντες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass