Γιορτή για το φεγγάρι

ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 17 Αυγ 2018 15:24 | Τελευταία ενημέρωση: 17 Αυγ 2018 22:28

Με πρωτοβουλία της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λάρισας «Κωνσταντίνος Κούμας» και τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Ν. Λάρισας, στο υπαίθριο θέατρο της Βιβλιοθήκης, που βρίσκεται στην πάροδο της οδού Μ. Χαδέλη, πεζόδρομος Κούμα, οι Λαρισαίοι τη Δευτέρα 27 Αυγούστου και ώρα 8 μ.μ. θα θαυμάσουν τον δορυφόρο της Γης σε όλη του τη δόξα.


Ο ασημόχρυσος σεληνιακός δίσκος στο νυχτερινό ουρανό θα μας θυμίζει πάντα την υπέρβαση των ανθρώπινων ορίων αφού ο άνθρωπος περπάτησε στο φεγγάρι, όμως δεν θα σταματήσει ποτέ να συμβολίζει τη βαθιά ανάγκη του ανθρώπου, να ονειρευτεί, να ερωτευτεί έστω και φευγαλέα ή μάταια ακόμα με μια άλλη υπερβατικότητα, αυτή της Πανσελήνου.
Στη γιορτή συμμετέχει ο κ. Βαγγέλης Κολώνας, σκηνοθέτης-συγγραφέας, ο οποίος θα κάνει μια αναδρομή, με θέμα το φεγγάρι, από το 8ο αιώνα π.Χ. έως και σήμερα.
Η εκδήλωση θα κλείσει με μουσική συναυλία, με θέμα το φεγγάρι, που παρουσιάζουν οι καλλιτέχνες-μουσικοί: κ. Αλέξανδρος Τσιωνάς (τραγούδι-κιθάρα), κ. Αντωνία Βισβίκη (τραγούδι), κ. Ευάγγελος Τσιαπλές (μπουζούκι).
Τεχνική υποστήριξη κ. Κώστας Παλιοτζήκας (μηχανικός ήχου).
Η είσοδος στο υπαίθριο θεατράκι της Βιβλιοθήκης θα γίνεται από την πάροδο της οδού Μ. Χαδέλη, πεζόδρομος Κούμα. Πληροφορίες στη διεύθυνση 28ης Οκτωβρίου 9 και στο τηλέφωνο 2410531973.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1