Φεστιβάλ δημιουργίας στους Γόννους…

Τα εγκαίνια το Σάββατο με «μουσικό σεργιάνι»

Δημοσίευση: 20 Αυγ 2018 15:04

Ο Σύνδεσμος Φίλων Δημοτικής Πινακοθήκης Γόννων και ο ΔΟΠΑΠΕΠΤ του Δήμου Τεμπών συνδιοργανώνουν για 4η συνεχόμενη χρονιά το Φεστιβάλ Ερασιτεχνικής Καλλιτεχνικής Δημιουργίας στους Γόννους.

Το φεστιβάλ που αποτελεί πλέον θεσμό στους Γόννους, θα διαρκέσει φέτος μία εβδομάδα και θα περιλαμβάνει πληθώρα καλλιτεχνικών δράσεων. Πιο συγκεκριμένα την έναρξη του φεστιβάλ θα σημάνει το Σάββατο 25 Αυγούστου μία μουσική βραδιά από ντόπιους ερασιτέχνες καλλιτέχνες, ένα «μουσικό σεργιάνι» σε δρόμους έντεχνους, λαϊκούς και ρεμπέτικους, με τους Αντωνία Βισβίκη (τραγούδι), Βαγγέλη Τσιαπλέ (μπουζούκι), Θανάση Τσιούγκανο (κιθάρα), Κώστα Κοκκινόπουλο (κρουστά), Παναγιώτη Κράια (τραγούδι), Στάθη Σταμελόπουλο (μπαγλαμά-τραγούδι), Στέλιο Ντάγια (τουμπερλέκι), Χρήστο Κολτσίδα (μπουζούκι) και Νίκο Χατζή (κιθάρα-τραγούδι).

 Η διοργάνωση θα συνεχιστεί με μια σειρά δημιουργικών εργαστηρίων για μικρούς και μεγάλους που θα έχουν την ευκαιρία να μυηθούν στον κόσμο της καλλιτεχνικής δημιουργίας και να μετατραπούν και οι ίδιοι σε ερασιτέχνες καλλιτέχνες. Το πρόγραμμα των εργαστηρίων, που θα πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ, περιλαμβάνει Εικαστικό Καλλιτεχνικό Εργαστήρι από την Βασιλική Μαθιουδάκη, Εργαστήρι Φωτογραφίας με Κινητό τηλέφωνο από τη Μαρίνα Σανίδα και Μαρία Λαγού, Εργαστήρι Κολάζ από τον Θάνο Καρώνη και Σεμινάριο Κινέζικης Βιβλιοδεσίας από τη Μαρία Λαγού. Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι ελεύθερη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Το φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί με την καθιερωμένη έκθεση έργων των ερασιτεχνών καλλιτεχνών στον πεζόδρομο της Πινακοθήκης, ενώ στο εσωτερικό της Πινακοθήκης θα εκτίθενται τα έργα των εργαστηρίων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1