«Ψηλά Τακούνια» στη Νίκαια

ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ

Δημοσίευση: 21 Αυγ 2018 15:32

Αύριο Τετάρτη 22 Αυγούστου η Κινηματογραφική Λέσχη Νίκαιας θα προβάλει την ισπανική ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ «Ψηλά Τακούνια», παραγωγής 1991, διάρκειας 112΄.

Πρόκειται για μία συγκλονιστική ταινία του Pedro Almodóvar, η οποία γνώρισε μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Αποτελεί μία από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες του, που συνεχίζονται να προβάλλονται πολύ ακόμη και σήμερα.

 Η ταινία διαδραματίζεται στη σύγχρονη Μαδρίτη. Η υπόθεση έχει ως εξής: Μία διάσημη τραγουδίστρια επιστρέφει στην Ισπανία όπου πριν από χρόνια είχε εγκαταλείψει την κόρη της για χάρη της καριέρας της. Η επανασύνδεσή τους, όμως, επιφυλάσσει και στις δυο μία μεγάλη έκπληξη: η μικρή είναι παντρεμένη με τον πρώην εραστή της μητέρας της. Τα πράγματα θα μπλεχτούν ακόμη περισσότερο, όταν ο άνδρας της μικρής βρεθεί άγρια δολοφονημένος. Κύριες ύποπτοι για τον φόνο, μητέρα και κόρη, φυσικά.

Με το αστυνομικό μυστήριο στο παρασκήνιο, ο Αλμοδόβαρ συνθέτει άλλο ένα μελόδραμα της προσωπικής του κινηματογραφικής σχολής, με τα κωμικά στοιχεία υπερτονισμένα και τις εικαστικές παρεμβάσεις να κυμαίνονται στις συνήθεις κιτς αποχρώσεις της πρώιμης περιόδου του.

Η προβολή θα γίνει στον κήπο του Νηπιαγωγείου στις 9.15 το βράδυ και η είσοδος είναι δωρεάν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass