Θέατρο σκιών στη Νεράιδα Φαρσάλων

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΜΕ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ

Δημοσίευση: 21 Αυγ 2018 15:34

Συνεχίζεται ο Πολιτιστικός Αύγουστος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης Δήμου Φαρσάλων (Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δ.Φ).

Σήμερα Τρίτη 21 Αυγούστου στην πλατεία της Νεράιδας στις 9 το βράδυ το Θεσσαλικό Θέατρο Σκιών παρουσιάζει την παράσταση Καραγκιόζη με τον Παναγιώτη Φιλιππίδη.

Αύριο Τετάρτη 22 Αυγούστου στο Ναρθάκιο, στην πλατεία, στις 9 μ.μ. το θέατρο «Όψεις» παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Υπόσχεση Γάμου…» του Γ. Νικηφόρου – κωμωδία.

Την Κυριακή 26 Αυγούστου στο πάρκο Απιδανού στα Φάρσαλα στις 9 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συναυλία με την Ελένη Πέτα «Με την Πανσέληνο του Αυγούστου» η οποία θα ερμηνεύσει τα ωραιότερα τραγούδια από το ελληνικό και το παγκόσμιο ρεπερτόριο. Συνδιοργάνωση: Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δ.Φ. – ΠΕΔ Θεσσαλίας.

Τη Δευτέρα 27 Αυγούστου στην πλατεία του Μικρού Ευύδριου, στις 9 μ.μ. το Θεσσαλικό Θέατρο Σκιών παρουσιάζει παράσταση Καραγκιόζη με τον Παναγιώτη Φιλιππίδη.

Την Τρίτη 28 Αυγούστου στο πάρκο Πολιτιστικού Κέντρου, στα Φάρσαλα, στις 9 μ.μ. στο «Θέατρο Τεχνών» τη θεατρική παράσταση «Ένα πολύ- πολύ αστείο κορίτσι» (βασισμένο στο έργο «Πυγμαλίων») κωμωδία.

Την Τετάρτη 29 Αυγούστου στην πλατεία του Κατωχωρίου στις 9 μ.μ. το Θεσσαλικό Θέατρο Σκιών παρουσιάζει παράσταση Καραγκιόζη με τον Παναγιώτη Φιλιππίδη.

Την Πέμπτη 30 Αυγούστου στην Βαμβακού, στην Αυλή του πρώην Δημαρχείου, στις 9 μ.μ. το θέατρο «Όψεις» παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Υπόσχεση Γάμου…» του Γ. Νικηφόρου – Κωμωδία.

Την Παρασκευή 31 Αυγούστου στην πλατεία των Κάτω Βασιλικών στις 9 μ.μ. το Θεσσαλικό Θέατρο Σκιών παρουσιάζει παράσταση Καραγκιόζη με τον Παναγιώτη Φιλιππίδη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1